Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלג בג'אסטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציר המפלג בג'אסטי שלי נוזל, עלות שיפוצו נעה בין 400 ל-450 ש"ח.

אין לי אותם כרגע, היות והשקעתי הרבה כסף באוברול על המנוע.

חלופה זולה היא למצוא מפלג תקין מפירוק.

אם מישהו יכול להפנות אותי לפירוקיה שיש בה ג'אסטי או לחלופין מקום שאפשר לטפל במפלג בזול יותר ע"י החלפה/שיפוץ, אשמח לקבל המלצות, תודה.

(איזור המרכז בבקשה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כשאני החלפתי אצל דני בץ בירושלים ל-DL מפלג אלקטרוני משופץ, הוא לקח 400 כולל עבודה, בג'אסטי אמור להיות יותר??

פורסם

בני, מר חיים אמר שאם יש למפלג פלטינה, אז איננו אלקטרוני, ובפירוקו הוברר שיש פלטינה...

יוסל, 400 ש"ח, וירושלים = 450 ש"ח וחולון, אני מחפש לי חלופה זולה יותר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יוסל, 400 ש"ח, וירושלים = 450 ש"ח וחולון, אני מחפש לי חלופה זולה יותר.

הוא אשר אמרתי, אם לי באלקטרוני היה 400, אמור להימצא מישהו בלא יותר, ודני הוא לא חאפר, אלא מקצועי, ועוד תוספת על זה, שאצלך זה פלטינות, אז בכלל לא ללכת למי שלוקח כפול מחיר, וברור שתמצא בהרבה פחות. אני משער שההגיון שלי לא דפוק, אבל באמת לזה גם אתה הגעת, ואני מקוה שתמצא את המוסך המיוחל, שאמור להימצא! בהצלחה!

**אני באופן אישי תמיד אלרגי לעשות טיפולים אצל מי שלא מתבייש לקחת כפול מחיר, על סתם. ונראה שגם אתה לא בדיוק אוהב..**

• תוכן חדש...