Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי שבוע עם רכב ביפן, נובמבר הקרוב. הזמנתי עם כרטיס אשראי, אך התשלום אמור להתבצע במועד החזרת הרכב. שאלתי היא כזו: האם ניתן לקצר מועד ההשכרה? נניח שאני מגלה שם שאני רוצה פחות ימים עם הרכב, אפשר פשוט להגיע ולהחזירו ואשלם רק על ימי השימוש בפועל?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אי אפשר לענות לך, שכן, כמו במלונות וטיסןת, תנאי הביטול שונים ממקום למקום ולפי ההסכם. עליך לקרוא את התנאים לפני ביצוע ההזמנה. אם ההזמנה בוצעה מול מתווך ישראלי חלים עליו חוקי הגנת הצרכן שלנו,מאהל אם ההסכם מול חברה מחוץ לישראל חלים עליה חוקים זרים, ולכן התנאים שונים.

כאשר אני מבצע הזמנה מוקדמת אני מוודא שיש אופציה לביטול או שינוי, גם אם זה מעלה במשהו את המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהגתי בכל העולם.

אחד הדברים הכי מטומטמים שעשיתי היה לנהוג בטוקיו. קח בחשבון שבערים הגדולות הנהיגה קשה ואין חניה. מחוץ לעיר זה סבבה

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה נכון כמעט לכל עיר גדולה. ראה מה כתבתי רק אמש על לוזאן, וזו אינה עיר גדולה. שכירת רכב טובה כאשר נדרשת ניידות מחוץ לעיר, אבל בערים מסודרות כדאי להסתמך על תחב"צ.

הסתייגות - ביפאן טרם ביקרתי, אבל חפש כאן דיון רלוונטי לפני מספר שבועות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחד הדברים הכי מטומטמים שעשיתי היה לנהוג בטוקיו.

מי אמר שאני רוצה לנהוג בערים?

פורסם
זה מסוג השאלות שבמקום לחפש ולקבל תשובה מיידית כותבים הודעה בלי שום פרט רלוונטי.לא לקח לי יותר מכמה שניות למצוא את התנאים לדג' אצל טויוטה רנט א קר

https://rent.toyota.co.jp/eng/guide/reserve.html

תודה, אתה צודק

פורסם
מי אמר שאני רוצה לנהוג בערים?

אף אחד

פשוט שיתפתי אותך מניסיוני.

תרצה תאכל...לא תרצה, לא תאכל...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...