Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ברשותי כבר כמעט שנה וחצי שברולט סוניק RS, מנוע 1.4 טורבו.

אין ספק שזאת תמורה טובה לכסף, הרכב מאובזר יפה (ריפוד עור, סאן רוף, חיישני גשם, מולטימדיה ומצלמת רוורס, חימום במושבים ועוד...), אך מה שחסר לי זה כוח.

מצד אחד את צרכי היום יום הרכב מספק ועומד יפה בדרישות שלי, מצד שני חסר לי הריגוש, המעבר לנהיגה הרגילה.

האם למכור את הסוניק ולחפש משהו מעניין במקום? אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים - באזור ה-50 אלף ש"ח.

כבר תקופה שאני מנסה לדוג את הפוקוס אקובוסט 1.6 טורבו ידנית, אך ללא הצלחה, לא יוצאות למכירה.

מה דעתכם? איזה עוד דגמים יכולים לענות על הדרישות? אין בעיה עם ידניות.

לא מחפש wrx שחוטות או סיאט לאון יד 6 .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

קשה למצוא איביזה או לאון טובות הרוב גמורות כי הקהל לרוב צעיר

לעומת זאת בפולו וגולף יש הרבה מבוגרים וצעירות שלא יודעים בכלל מה זה טורבו. יותר שמורות, שווה בדיקה.

לקח לי חודשיים 3 למצוא פולו (מניח שלמצוא איביזה היה לוקח יותר)

פורסם

ה-208 gti נראית כמו אופציה מעניינת, עדיין חושב על האופציה הזו, יתכן ואפזול לכיוון.

ה-OPC לא נכנסת בתקציב.

פורסם
קשה למצוא איביזה או לאון טובות הרוב גמורות כי הקהל לרוב צעיר

לעומת זאת בפולו וגולף יש הרבה מבוגרים וצעירות שלא יודעים בכלל מה זה טורבו. יותר שמורות, שווה בדיקה.

לקח לי חודשיים 3 למצוא פולו (מניח שלמצוא איביזה היה לוקח יותר)

כמו שאמרתי, לא מחפש איביזה או לאון, גם בגלל הגיר וגם בגלל שהגירסאות המעניינות בדגמים האלה בדרך כלל שחוטות.

פולו? גולף? אם זה לא gti אני לא רואה סיבה טובה להחליף. וה-gti מעל לתקציב.

פורסם

תנסה למצוא פוקוס טיטניום האצ׳בק עם מנוע 2.0 יש לי אחת כזאת שנת 2013 ופשוט תענוג באמת הרכב יושב על הכביש

נוח לוקח סיבובים במהירות וזילזול שרכבים אחרים מזמן כבר היו עפים לתעלה הסמוכה.

הרכב הקודם שלי היה מונדיאו שגם היא הייתה נוחה עם התנהגות כביש מעולה אך הפוקוס מוסיפה את הפאן של ההנאה והקלילות שהיה חסר.

BF6F9D4B-2A6A-4675-B8E5-87F1B40CD298.jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני לא רואה איך המעבר מהסוניק לפוקוס יענה על הצרכים שלי.

בנוסף, מעדיף לא להכניס את עצמי להרפתקה עם הגיר הזה.

הפוקוס היחידה שתבוא בחשבון היא האקובוסט הידנית, ואותה לא פשוט למצוא.

פורסם

בפוקוס יש לך אחריות מלאה מה שבסוניק אין, הלך הטורבו בסוניק תכין עשירייה וכו' וכו', הפוקוס 2.0 יותר מתנהגת בהרבה מהסוניק RS למרות כל המדבקות ספורט שיש עליה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
בפוקוס יש לך אחריות מלאה מה שבסוניק אין, הלך הטורבו בסוניק תכין עשירייה וכו' וכו', הפוקוס 2.0 יותר מתנהגת בהרבה מהסוניק RS למרות כל המדבקות ספורט שיש עליה.

כמה שאלות\הערות:

1. לא הבנתי איך בפוקוס תהיה אחריות בדיוק (אלא אם מדובר על רכב חדש)

2. לא הבנתי למה אתה חושב שבסוניק יילך הטורבו, יש המון קרוזים ואסטרות עם המנוע הזה, לא מעט מהן בליסינג (שמי כמוני יודע איך נהגי ליסינג יכולים "לקרוע" מכוניות), ועדיין אין שמועות על "טורבו בטוח הולך במנוע הזה". יש כנראה תקלות כן, אבל לא משהו המוני בטירוף.

3. נשמע יותר מקריאה בפורום שהגיר של הפוקוס פחות אמין מהטורבו של הסוניק.

4. מי חושב שסוניק RS זה רכב ספורט?? סוניק RS זה סופר מיני עם מנוע של קרוז\אסטרה ואבזור נחמד וצעיר. רכב ספורט זה לא ואני חושב שכל מי שקנה כזה מבין שזה לא. סוניק RS היה יכול להיות אולי רכב ספורט אם היו מעמיסים עליו מנוע של מאליבו 2.0 טורבו וגיר ידני ואז הוא היה עושה משהו כמו 4.5 שניות 0-100 ואז באמת זה היה משהו רציני...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הבחור מחפש רכב מתנהג, לעניין, הפוקוס יותר מתנהגת מהסוניק.

למה לדעתי הולך הטורבו? אממ.... ל 2 חברים מהעבודה שלי הלך הטורבו באסטרה, במקרה למכר נוסף שלי מהקריות היה סוניק RS וגם לו הלך הטורבו והוא נכנס במכות ביבואן שישתתפו איתו בעלות התיקון.

בפוקוס יש אחריות על הגיר, אין ברכב טורבו ולא זכור לי שום מקרה שהלך מנוע בכזה רכב.

והסוניק RS מנסה בכח להיות משהו שהיא לא, זו דעתי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

בפוקוס האחריות על הגיר מוגבלת מיום עליית הרכב לכביש.

הפוקוסים הרובוטיות עלו לכביש עד 2014, קיבלו הארכת אחריות ל5 שנים או 160 אלף ק"מ מיום עליית הרכב לכביש ועשר שנים או 240 אלף ק"מ למחשב התיבה.

זאת אומרת שאם הוא קונה פוקוס 2014, תישאר לו אחריות בערך למספר חודשים ספורים עד שנה לכל היותר ובזה זה נגמר.

פורסם
הבחור מחפש רכב מתנהג, לעניין, הפוקוס יותר מתנהגת מהסוניק.

למה לדעתי הולך הטורבו? אממ.... ל 2 חברים מהעבודה שלי הלך הטורבו באסטרה, במקרה למכר נוסף שלי מהקריות היה סוניק RS וגם לו הלך הטורבו והוא נכנס במכות ביבואן שישתתפו איתו בעלות התיקון.

בפוקוס יש אחריות על הגיר, אין ברכב טורבו ולא זכור לי שום מקרה שהלך מנוע בכזה רכב.

והסוניק RS מנסה בכח להיות משהו שהיא לא, זו דעתי.

אל תדאג, מעולם לא תפסתי מהסוניק רכב ספורטיבי. זה סופר מיני עם מנוע טורבו ומעט פינוקים. ספורטיבי הוא לא.

כרגע הפוקוס שיחידה שתהיה רלוונטית זו האקובוסט הידנית. לא הפוקוס עם הגיר הרובוטי.

פורסם

חבר הפורום pooh-bear מחזיק פוקוס אקובוסט ובדיוק לפני כמה ימים פתח שרשור עם מחשבות כפירה (מצאתי לך אותו, שלא תגיד שלא דואגים לך). אני אומר תשלח מישהו שיעודד אותו למכור ושסופר מיני זה לא קטן מדי, ואז תגיע אתה, בכלל בלי קשר, ותציע לו לעשות אחלפות :)

כולם מרוצים.

האמת היא שאני גם במצב דומה, מת על האוטו, אבל קצת חסר לי כוח ועוד טיפה מודרניות (מע' מולטימדיה עם אנדרואיד אוטו ופנסי לד יכול להיות נחמד). ובכל זאת, אחרי כמעט 4 שנים כבר, לא מצליח לחשוב על משהו שיחליף אותה בכבוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...