Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר באמא וילדתה בת ה- 17.5. טיול לפני צבא של 3-4 לילות בלונדון. אני אשמח לעזור להן ואמרתי שאבדוק בפורום-הכל-יכול.

דרישה יחידה היא קירבה של מקס. 5 דקות הליכה לתחנת תחתית, ארוחת בוקר כלולה ואינטרנט אלחוטי הגון במלון. כמובן מיקום באזור מרכזי בלונדון. אשמח לקבל המלצות לחברה שתוכל לעזור כאן (או למלון ספציפי ואז ייצרו עימו קשר דרך booking או דומיו).

תודה.

עריכה: חברת תיירות עדיפה, כי היא תטפל גם בענין הטיסה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

העצה שלי - עבודה עצמית.

כל שנה אני בוחן עם אשתי כמה ימים בלונדון בחנוכה, כל שנה נדהמים מהעלויות ומוצאים יעד אחר.

מדי פעם אני מקבלח כל מיני הצעות "זולות" ללונדון - ואז מתברר כי הטיסה הלוך היא בערב, הטיסה חזור מוקדם בבוקר והמלון הוא מרתף מעופש.

מבחינת טיסות יש מבחר עצום - טיסות ישירות עם אלעל, בריטיש, ויזאייר, איזיג'ט. טיסות קונקשן כמעט בלי הגבלה (אני מנחש שהזולים ביותר יהיו טורקיש או פגסוס) אבל למטייל הלא מנוסה הייתי מעדיף לשדך טיסה ישירה. עניין נוסף הוא שדה היעד - היתרו הרבה יותר נוח, אבל גם יותר יקר. לוטון זול יחסית - אבל מרוחק, עם תחבורה לא נוחה לעיר.

לגבי מלונות - העיר יקרה מאד. כדאי מאד לבדוק את המלונות הצוצעים בבוקינג.קום ובטריפאדוויזור, סיכוי טוב לגלות דברים לא נעימים.

ועניין אחרון - לונדון אינה עיר ל-3-4 לילות (בודאי עם טיסות ערב ובוקר כמתואר, שזה הופך ל-2-3 ימים), אם לא מדובר במטרה ספציפית - נניח צמשחק כדורגל, הצגת תיאטרון או מופע מסויים - כדאי להקדיש לה לפחות שבוע (וגם זה רק כדי לטעום על קצה המזלג).

העצות האמורות נכונות גם לגבי בירות אירופיות גדולות אחרות כמו פריז וברלין. לטיול קצר הייתי מעדיף עיר יותר קטנה, כמו רומא, מדריד, ברצלונה (שאישית איני סובל, אבל יש הרבה מה לראות בה), וינה, ליסבון (אין טיסות ישירות) או בירות מזרח אירופיות כגון בודפשט או פראג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
העצה שלי - עבודה עצמית.

כל שנה אני בוחן עם אשתי כמה ימים בלונדון בחנוכה, כל שנה נדהמים מהעלויות ומוצאים יעד אחר.

מדי פעם אני מקבלח כל מיני הצעות "זולות" ללונדון - ואז מתברר כי הטיסה הלוך היא בערב, הטיסה חזור מוקדם בבוקר והמלון הוא מרתף מעופש.

תודה עבור העצה שלך ועבור הפנאי.

זאת בדיוק כוונתי: לאחר שכולנו הבנו שהאתרים הללו הם בעצם ענק אחד ויחידי (או שניים, אולי) ששולט על כוווול האתרים הללו ומבצע מניפולציות במחירים ע"פ זיהוי הגולש, אני מבקש לחזור אל סוכני הנסיעות של פעם.

השאלה היא האם יש מישהו מומלץ? אני למשל המלצתי לפני כחודשיים על סולו איטליה, בכל הקשור לארץ המגף.

• תוכן חדש...