Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בבודפשט ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני טס בדצמבר לבודפשט ורציתי לדעת האם יש שם רכבים מעניינים להשכרה, בעלי אופי ספורטיבי.

בנוסף האם יש מקומות מומלצים מחוץ לבודפשט שכדאי לטייל בהם, והאם יש איזה מוזיאון רכב ששווה לבקר בו?

תודה רבה מראש,

סנר.

פורסם

אני לא מכיר מוזיאון רכב כלשהו בבודפשט ואם יש, אז לא חושב שיש שם משהו מעניין חוץ מטראבנט מסריחה.

מחוץ לבודפשט יש לך מסלול שנערכים שם מרוצים F1, אני לא יודע מתי העונות, אבל תבדוק אולי אתה תהיה בזמן של מירוץ.

ישנו מקום בבודפשט אשר מנוהל ע"י זוג ישראלים, שמלמדים נהיגה ספורטיבית.

אני חושב שהם נותנים לנהוג על דגם M3, אני לא זוכר כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שביררתי על זה.

אתה תמיד יכול לנסוע לוינה (בערך כ-250-300 ק"מ\3 שעות נסיעה), אולי תמצא שם מוזיאון רכב.

יש שם מוזיאון מלחמה (אם זה מעניין אותך) 6 אירו כניסה, די מעניין.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

כנראה שה-F1 מתקיים בקיץ - לפני 6 שנים הייתי צריך להתאים את מועד החופשה שלי לכך (נאלצתי לוותר על נסיעה בגלל השריפה הגדולה בכרמל ב-2010, והמלון הסכים לתת לי חדר בתמורה, אבל בתנאי שזה לא יהיה בימי המירוץ).

הוזכרה וינה - עיר נהדרתת לכשעצמה, ואהבתי אותה הרבה יותר מאשר את בודפשט, אבל לא זכור לי שיש משהו בענייני רכב. מכל מקום, לנסוע 600 ק"מ בשביל מוזיאון רכב נראה לי מוגזם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין טעם. וינה מצריכה כמה ימים, לנסוע לשם כמה שעות לכל כיוון בשביל להשאר 4 או 6 שעות זה בזבוז זמן ודלק. תתחית לתכנן את הטיול הבא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש את מוזיאון התחבורה בבודפשט, יש גם את הטראבאנט שעושים סיורים לפארק ממנטו.

השכרת רכב ונסיעה לווינה יכולה להיות דווקא רעיון טוב, הכביש נוח וכל עוד יודעים איך לנהוג ולא עוברים אפילו בקמש אחד את המהירות המותרת באוסטריה ולא שותים אפילו גרם אחד של אלכוהול בהונגריה הכל בסדר..

כתבתי כאן קצת המלצות לנהיגה בהונגריה מניסיון של שנים כאן, נתקלתי בהודעה הזאת רק עכשיו אבל אולי זה יועיל למישהו..

https://budapestil.co.il/driving-in-budapest.html

פורסם

בוקר טוב מוטי.

השרשור הזה בן שנה וחצי, אני מניח שפות"ש כבר הספיק לטייל כמה פעמים מאז.

• תוכן חדש...