Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הגיע הזמן להשתדרג ואני לא מצליח להבין את המסלול הנכון עבורי, אשמח לעזרה

נתונים שלי בשימוש ברכב:

- נוסע בממוצע 3,000-4,000ק״מ בחודש

- עוד לא הגעתי לגיל 30 ( חסכון משמעותי בעלויות הביטוח)

- מחפש הרבה הנאה באופציות של הרכב (בקרה שיוט רגיל או אדפטיבית, מערכות מתקדמות וכו׳)

- רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות ( 30% עירוני - 70% בין עירוני)

האתגר שלי הוא למצוא את המסלול הנכון*, ורכב שלא יעשה לי הרבה תקלות.

(המסלול הנכון - בחישוב ההוצאות החודשיות של הרכב)

אני יודע שרכב זו לא השקע, אבל בכל זאת כהוצאה היותר ״משתלמת״ ביחס לרכב והמסלול

בגלל שאני נוסע מעבר לממוצע הק״מ בשנה (תלוי בשנה לפעמים אני מגיע גם ל40-50 אלף ק״מ לשנה)

אני מחפש רכב שיתן לי שקט ל3-4 שנים עד תקציב של 150,000 לרכב חדש או יד2 עד 50,000

המחשבה שלי היא האם משתלם לי לקנות רכב בליסינג 100% מימון

לקחת רכב של השכרה, חדש, לתקופה ארוכה

או

שבכלל עדיף ללכת ולקנות רכב יד 2 בתקציב נמוך יותר.

אשמח אם משהו יוכל לייעץ לי מה כדי לי לעשות.

עריכה אחרונה על ידי edi16
פורסם (נערך)

שלום,

אתה נוסע המון. לכן כדאי לרכוש רכב חסכוני. בשביל שקט נפשי ואמינות, כמובן, עדיף רכב חדש, אבל יש לזה מחיר - ירידת ערך גבוהה ( במקרה שלך מאוד גבוהה בגלל כמות הנסיעות ).

מסלול רכישה לרכב חדש במקרה שלך כנראה עדיף ליסינג 0 קילומטרים.

אופציה ראשונה לרכב חדש :

הונדה ג'אז קומפורט :

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1627

רכב מאובזר, חסכוני ואמין. לא גדול מדי חיצונית אבל די מרווח בפנים.

אופציה נוספת - קיה סיד סטיישן דיזל

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1455

חסכוני מאוד, מרווח, חזק.

על אותו העיקרון יש גם קיה פורטה דיזל, רנו פלואנס / גרנד קופה דיזל.

אם אתה רוצה ממש להתפנק, יש את 3008 דיזל ברמת גימור בסיסית שנכנסת לתקציב.

ועכשיו לאופציה יד 2 בתקציב של כ 50 אלף שקלים, שכמובן תהיה עם ירידת ערך הרבה - הרבה יותר נמוכה, אבל ללא אחריות ועם סיכוי יותר גדול לתקלות :

הונדה ג'אז 2013 , לדוגמה:

https://m.yad2.co.il/ad/vcyxn5?utm_campaign=m-ToAd&utm_source=clipboard&utm_content

בעיקרון רכב אמין מאוד וחסכוני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ציינת אם הליסינג אצלך הוא הוצאה מוכרת או לא.

בעקרון מאחר שלהבנתי אתה לקוח בודד חברת הליסינג/השכרה "תקרע לך את הצורה" בגלל הנסועה הגבוהה.

לו אני במקומך הייתי הולך על קיה נירו או יונדאי איוניק במימון. הביטוח לא יהיה יקר כל כך בגלל מערכות הבטיחות שיש לשתי המכוניות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני עוסק מורשה, ככה שאצלי כל עסקה רכב שאקח אקבל זיכוי בסך 45% מערך ההוצאה בסוף שנה.

בעסקאות שיש לי לבחירה,

בהשכרה אני יכול לקחת רכב ב3000ש״ח(כולל מע״מ) רנו פלואנס חדשה.(כמו תמיד כולל הכל, לא כולל הדלק)

המחשבה היחידה שלי,

האם זו עסקה משתלמת יותר ביחס לקנייה בליסינג וקניה יד2\ חדשה

בהתייחס לכמות הק״מ שאני עושה (ביחשוב של ירידת ערך גבוהה, טיפולים ובלאי של חלקים)

מה דעתכם?

תודה רבה על התשובות :)

עריכה אחרונה על ידי edi16
פורסם

זה נראה מחיר לא רע - רק תבדוק שכתוב בחוזה שבמחיר הזה כוללים 50000 ק"מ שלא תמצא את עצמך משלם להם עשרות אלפי שקלים עם תום החוזה.

על פניו יש לעסקה כזאת יתרון כי אתה יודע בדיוק כמה יעלה לך - ואין הפתעות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

3000₪ השכרה או ליסינג פרטי כולל חבילת שירות?

אם מדובר בהשכרה, תיקח הצעת מחיר לליסינג פרטי מאחת החברות ליסינג הגדולות לאותה הפלואנס, ל 50 אלף קילומטרים בשנה, כולל חבילת שירות ( ביטוחים, טיפולים ) ותראה מה יוצא לך יותר זול. זה דומה להשכרה, רק לתווך ארוך ( 30-36 חודשים ).

בכמות הנסיעות הזאת לקנות רכב חדש, לדעתי, לא ייצא לך יותר זול, בגלל ירידת ערוך גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין עסקאות לליסינג פרטי ליותר מ-30000 ק"מ בשנה - כך שליסינג פרטי לא רלוונטי. השכרה במקרה דנן זה קלאסי כי יחליפו לו רכב כל חצי שנה ערך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש עסקאות ל35,000 ק"מ בשנה כשעלות החריגה סך הכל 25 אגורות לשעה.

העסקאות בק"מ הזה מדובר על רכבים לא חדשים אך כלל לא שחוטים, לרוב עסקאות שבוטלו וכדומה.

פלואנס דיזל נכנס לתקציב.

• תוכן חדש...