Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, לצערי הרב חייב לפתוח את השרשור הזה.

יום ראשון בשעה 6 בערב בדרכי אל הלימודים

נכנס לי בצד הרכב משאית (ביובית).

תאור התאונה: הגעתי מכיוון כביש 4 צפון ולקחתי ימינה כדי לרדת במחלף ולהשתלב לכביש 41 (מערבה) לכיוון

הנמל\אשדוד .

כביש 41 תמיד פקוק בשעות האלה והייתי צריך להשתלב אליו.

הרכב הכתום שבתמונה עמד וכך גם המשאית (בצבע אדום) עמדה. ביניהם היה מקום לפחות ל 2.5 רכבים

לכן במהירות מאוד איטית התקרבתי הדלקתי איתות ונעמדתי קצת בתוך התניב של המשאית.

נהג המשאית כנראה לא שם לב או היה עסוק בטלפון או עוד משהו, התחיל את נסיעתו ונכנס בי.

עברו כ 2-3 שניות מרגע שעצרתי את הרכב עד שהוא נכנס לי בצד.

תוצאה: טמבון אחורי, כנף, גאנט ודלת אחורית דורשים תיקון.

נהג המשאית לא מודה באשמה, אמר שלא ראה אותי כי הוא עם רכב גדול ושככה אסור לי להתפרץ לו אל הנתיב.

אני לעומת זאת בטוח שהוא היה מרוכז בכל דבר אחר חוץ מכביש ולא הסתכל אל הכביש.

חוק מרפי, המצלמה הפסיקה לצלם לפני חודשיים משום מה... ככה שאין לי תיעוד אפילו.

שאלה שלי כזאת האם כדי להגיע לבית המשפט ואם יש לי שם סיכוי ביכלל, או שעדיף לספוג 1150 שקל השתתפות עצמית + תעלה לי הפרמיה שאין לי מושג בכמה זה יסתכם.

מצורפת תמונה של הנזק, תיאור תאונה ומקום התאונה.

Untitled.jpg20161101_093315.jpgUntitled1.jpg

פורסם

אתייחס רק לנק' של הפעלת ביטוח.

תיקון הנזק המתואר יעלה בסביבות 2500 ש"ח.

במחיר הזה שווה לך לתקן ללא ביטוח ואז לתבוע בתביעות קטנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי כבר במוסך ונאמר לי לפחות 5-6 אלף ושעדיף להפעיל לי את הביטוח.

במוסך אמרו שצריך ליישר כנף ולעשות מילוי וזה המון עבודה...

באמת שאני לא מבין גדול במחירים של פחחות, ואולי כדי לי לקבל המלצה מעוד מקומות.

פורסם

מבחינה חוקית:

האשמה שלך , על פי תאורך, היא שלא נתת זכות קדימה לנתיב משמאלך, כאשר הנתיב שלך הסתיים .

האשמה של הנהג האחר, חובת הזהירות הכללית.

מבחינה ביטוחית, דעתי עניה עוד יותר ואני מאמין כי חברת הביטוח של האחר תנסה להתנער.

אם תקח את הנושא לבית הדין לתביעות קטנות אני כבר בטוח מה יקרה: השופט יחלק את הנזק בין שניכם. באיזה אחוזים? לא יודע. במקרה הטוב/גרוע 50:50

פורסם

לך לפחח דרך המלצות.

זאת הערכתי לפי התמונות.

אם אתה מאיזור המרכז פנה בה"פ= יש לי משהו בהרצליה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב חברים, מקפיץ את השרשור כדי לקבל חוות דעת עיניינית האם להגיע לבית המשפט לתביעות קטנות?

הרכב תוקן במוסך לא הסדר, סה"כ נזק 15.8K

אני שלמתי השתתפות עצמית של 2300+תעלה לי הפרמייה בכ 1000 שקל*3

אני מעוניין להגיש תביע כנגד חברה של נהג משאית על סה"כ 5300 (השתתפות עצמית והעלת פרמייה),

האם זה מהלך נכון לעשות? מה קורה במידה ואני לא זוכה במשפט, איזה הוצעות יהיה עליי לשאת?

אשמח לדעת איך מתנהל התהליך, איך לנסח נכון כתב אישום ומה אמור להיות בו.

פורסם

אתה מנסח כתב תביעה

כתב אישום זה בעבירות פליליות

מתיאור המקרה סיכוייך בתביעה קטנים

האם חברת הביטוח שלך מתכוונת לתבוע את נהג המשאית?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מבחינה חוקית:

האשמה שלך , על פי תאורך, היא שלא נתת זכות קדימה לנתיב משמאלך, כאשר הנתיב שלך הסתיים .

האשמה של הנהג האחר, חובת הזהירות הכללית.

לפי תיאורו בעת ההשתלבות המשאית עמדה. ואחרי שהוא היה ללא תנועה כבר מספר שניות נהג המשאית החל בנסיעה בלי להסתכל. כך שהפסיקה הנחרצת שלך אינה נכונה בהכרח.

אם שני הרכבים היו בתנועה לא היה ספק שהוא אשם, אם הוא היה מספיק להתיישר ועומד בפקק 50 מטר קדימה לא היה ספק שנהג המשאית אשם. כאן מתואר מצב ביניים.

פורסם

חברת ביטוח שלי לא מתכוונת לתבוע את חברת הנהג וכך גם המליצו לי (אמרו שאין לי סוכוי).

אם היה לי ספק בחפותי הייתי סופג את הנזק וממשיך הלאה, אבל בתאונה הזאת מבחינתי אין לי שום אשמה,

הנהג בוודאות היה עסוק במשהו אחר ולא שם לב אליי.

במקרה הכי גרוע ואני מפסיד במשפט, איזה השכלות יחולו עליי אם ביכלל?

פורסם

יכול להעיר את בעל המשאית להגיש תביעה נגדית עבור הנזקים שנגרמו לו, ובנוסף הוצאות משפט. בתביעות קטנות בד"כ לא המון, אבל יכול להיות איזה 1,000 ש"ח + הנזק שלו.

פורסם

אם חברת הביטוח שלך ששילמה לא מעט כסף הייתה חושבת שיש לה קייס , היא הייתה תובעת את נהג המשאית.

אתה תטען את אשר תטען נהג המשאית "ישקר" בלי להניד עפעף שאתה נדחפת לו לנתיב תוך כדי נסיעתו וכך נגרמה התאונה , ויציין כמובן כי עליך היה לתת זכות קדימה למשאית.

המלצתי שכח מזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
שלום לכם, לצערי הרב חייב לפתוח את השרשור הזה.

יום ראשון בשעה 6 בערב בדרכי אל הלימודים

נכנס לי בצד הרכב משאית (ביובית).

תאור התאונה: הגעתי מכיוון כביש 4 צפון ולקחתי ימינה כדי לרדת במחלף ולהשתלב לכביש 41 (מערבה) לכיוון

הנמל\אשדוד .

כביש 41 תמיד פקוק בשעות האלה והייתי צריך להשתלב אליו.

הרכב הכתום שבתמונה עמד וכך גם המשאית (בצבע אדום) עמדה. ביניהם היה מקום לפחות ל 2.5 רכבים

לכן במהירות מאוד איטית התקרבתי הדלקתי איתות ונעמדתי קצת בתוך התניב של המשאית.

נהג המשאית כנראה לא שם לב או היה עסוק בטלפון או עוד משהו, התחיל את נסיעתו ונכנס בי.

עברו כ 2-3 שניות מרגע שעצרתי את הרכב עד שהוא נכנס לי בצד.

תוצאה: טמבון אחורי, כנף, גאנט ודלת אחורית דורשים תיקון.

נהג המשאית לא מודה באשמה, אמר שלא ראה אותי כי הוא עם רכב גדול ושככה אסור לי להתפרץ לו אל הנתיב.

אני לעומת זאת בטוח שהוא היה מרוכז בכל דבר אחר חוץ מכביש ולא הסתכל אל הכביש.

חוק מרפי, המצלמה הפסיקה לצלם לפני חודשיים משום מה... ככה שאין לי תיעוד אפילו.

שאלה שלי כזאת האם כדי להגיע לבית המשפט ואם יש לי שם סיכוי ביכלל, או שעדיף לספוג 1150 שקל השתתפות עצמית + תעלה לי הפרמיה שאין לי מושג בכמה זה יסתכם.

מצורפת תמונה של הנזק, תיאור תאונה ומקום התאונה.

[ATTACH=CONFIG]475594[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]475595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]475596[/ATTACH]

זה שאתה מאותת לא אומר שהנהג משאית בכלל ראה אותך, בנוסף כשאתה עלית לכביש יש לך תמרור שמורה לך לתת זכות קדימה, לפי דעתי אתה אשם בתאונה, מה הנהג משאית עשה האם הוא דיבר או לא דיבר בפלאפון אין לך אפשרות להוכיח, ובתאחלס הוא צודק אתה התפרצת לנתיב שלו !!!

פורסם

דני אתה טועה, לא התפרצתי לשום מקום אלה השתלבתי לנתיב בבטחה כאשר הרכב שנכנס בי עמד לחלוטין ברגע שחלפתי על פניו!

לתמרור של תן זכות קדימה אין שום משמעות במקרה הזה. זה כמו שבאמצע פנייה תעצור כי יהיו רכבים לפניך, ואחרי דקה יבוא רכב ויתן לך נשיקה בדלת\כנף או כלך חלק אחר בפח

פורסם

תמשיך בהתעקשות שלך שאותה לא תוכל להוכיח בבית המשפט

העובדה הטובה ביותר היא לא הדעות של הכותבים כאן אלא דעתה של חברת הביטוח שלך שאתה האשם בתאונה.

אבל לך תגיש את התביעה , אם אתה משוכנע שאתה צודק ותחזור לכאן לספר לנו על התוצאות.

יש לי המלצה בשבילך

לך לבית המשפט לתביעות קטנות תשמע כמה דיונים תראה איך שני צדדים מתארים את התאונה , תחשוב שמדובר בשתי תאונות שונות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...