Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

שלום,

 

קרוב משפחה הביא לאחרונה מארה"ב מכשיר חשמלי כלשהו למטבח, וכמיטב המסורת שכח שהוא עובד על 110v וחיבר אותו ל-220. משהו בפנים התחיל להעלות עשן, פירוק זריז חשף פיוז שרוף שהחלפתו לא החזירה את המכשיר לכשירות. כעת הגיע הזמן לתת לאיש מקצוע להרוויח את לחמו.

 

אשמח להמלצות על טכנאי או מעבדת אלקטרוניקה באזור נתניה שמתעסקים במכשירים ביתיים. רצוי מישהו מקצועי ושירותי, לא פס יצור כמו בר-מנחם ושות'. העלות היא פחות שיקול כרגע, פשוט מעדיף שהכסף ילך לידיים טובות.

 

תודה מראש וחג שמח!

×
×
  • תוכן חדש...