Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב מהאתר, אחרי יום התקשרו אלי מחברת הליסינג והתחלתי בתהליך סגירת העסקה.

שאלתי בפירוש אם הרכב הוא 2016 וזו גם שנת היצור, קיבלתי תשובה שכן.

קיבלתי היום צילום של רישיון הרכב ואני רואה לפי הכתבה שצירפתי, שהרכב בכלל שנת 2015 ולא 2016 וזה לפי מספר השלדה כמובן:

https://www.carfax.com/guides/buying-used/what-to-consider/vin-decoding

יש משהו שאני יכול לעשות?

פורסם (נערך)

באתר כתוב שנת דגם 2016

בנוסף אני רואה שתאריך הרישום הוא מלפני 3 חודשים, אך שבפועל אני מקבל רכב עם פחות 3חודשי אחריות.

עריכה אחרונה על ידי roro1991
פורסם

לא ידעתי שזה קשור על לפורום משפטים, אך פתחתי שם, ותודה על ההצעה.

קראתי בחלק גדול מהQA שיש באתרים שונים, כולל משרד הרישוי, לוי יצחק וכו...

וכתוב שם שכל העסקאות האלה של רכב יד2 0ק"מ מחברת ליסינג, בנוי על כך שהרכבים שעמדו שנה בבעלות היבואן בתום השנה עוברים יד לחברת רכב כלשהי.

פשוט לא ברור לי איך החברה אומרת שמדובר ברכב שנת 2016 עם כל התכונות שלו, כאשר הוא בפעול שנת 2015, מה הם עושים מאחורי הקלעים?, הרי יש אבזור ומנוע שונים מהשנה שעברה, אני חושב שטמון לו סוד מתחת לאפו של הצרכן הפושט.

פורסם

נשמע כמו דרמה על שום דבר.

זה שרכבים 2016 יכולים להיות כאלה שהשלדה שלהם יוצרה בשנת 2015 בחו"ל, זה לא בדיוק מפתיע.

זה שישנן עסקאות 0 ק"מ שמקבלים בהן רכב מדגם יוצא (לא כל העסקאות. פה ושם ניתן לראות את זה כשהמחיר ממש מוצלח), זה גם עובדה ידועה.

זה שבעסקאות 0 ק"מ לפעמים מדובר ברכב שהרישוי שלו הוא מלפני מספר חודשים, גם זה מוכר.

הדבר העיקרי הוא מועד עליה לכביש, שכן משם נספרת האחריות וכו', ואת זה אפשר לבדוק בנקל.

גם נושא הדגם יוצא לעומת דגם מעודכן אפשר לבדוק מראש.

העובדה שהרכב עמד מספר חודשים בנמל, זה כבר יכול לקרות גם כשקונים ישירות מהיבואן.

ממליץ לסגור את השרשור, לא רואה פה משהו מיוחד שלא נדון כבר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הכי חשוב ברכישת רכב 0 ק"מ מחברת ליסינג זה לברר ולראות אסמכתאות על כל הנקודות שציינת:

1. מועד עלייה לכביש (תאריך רישוי).

2. דגם - האם לפני מתיחת פנים? האם לפני או אחרי עדכון? האם תואם לזה שנמכר אצל היבואן?

3. ניתן לנסות ולשאול כמה זמן הרכב נמצא בארץ (אצל היבואן יש נתונים כאלה. לא יודע לגבי חברות ליסינג).

אחרי שקיבלת את התשובות - יש לברר האם ההנחה מספקת לעומת מחיר סופי אצל היבואן.

אני מכיר מקרה למשל של סיאט לאון סטיישן 0 ק"מ שהרישוי שלה היה כבר בן 5 חודשים.

אבל, המחיר היה בהתאם והיא נמכרה ב 5,000 ש"ח פחות מהמחיר הרגיל שלה בעסקת 0 ק"מ.

לכל דבר יש מחיר וכל דבר צריך לשקלל.

שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...