Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהלינקים בFAQ קצת יצאו שבורים (באפליקציה בפלאפון, הכל אחד על השני).

ממה שהצלחתי לראות, היו שם בעיקר שאלות טכניות ולא ראיתי משהו שנוגע לזה ספציפית.

אז אני אוטוטו קונה יאריס בת 13, עם מערכת במצב סטוק, ואני מניח שאני יודע איך היא תשמע..

בגדול, אני שומע מוזיקת רוק ומטאל של פעם כזה - בלאק סאבאת', סקורפיונז, גאנז, פנתרה וכו'

פה ושם כן יצוץ לו איזה בלוז כנעני או עינייך החומות, אבל זה לא מה שאני שומע בדרך כלל ;)

מה אפשר לעשות בתקציב שהוא בסביבות ה2000?

האם יש מערכות שהן bang for the buck? גם אם זה טיפה להוסיף, אם נדרש

אני לא מחפש איזו חוויה אודיופילית מרטיטה בתקציב הזה. פשוט אשמח לא לקבל חירבושים במקום הדיסטורשן (פויה למי שיגיד שהדיסטורשן הוא בעצמו חירבושים ;) )

תודה מראש

ואם יש לינקים שפיספסתי אז אשמח לקבל הפנייה

פורסם

בצע חיפוש ספציפית בפורום אודיו ("חפש בפורום זה" בראש הכותרות משמאל) לערך "יאריס".

כנס לשרשורים קודמים שדנו ברכב הספציפי.

הדבר הראשון שתצטרך לעשות יהיה להחליף את יחידת הראש.

בדוק עלויות של המסגרות הרלוונטיות מבחינתך ואז תחליט כמה מהתקציב אתה מקדיש עבור ר"ד נורמלי.

משם תמשיך.

פורסם

אתה צריך רמקולים פשוטים אבל טובים טכנית עם מפרט טוב לאורך כל התחום, בייחוד הקצה העליון איפה שיש לך באמת בעיה טכנית לשחזר דיסטורשן.

אם ייעודי לתחום הרכב הייתי בוחר בסט טוב של פוקאל אבל זה לא ישאיר לך יותר מידי למערכת הראש.

לגבי מערכת ראש הייתי מחפש סינגל דין כאן מיד 2 עם יכולות TC כמו למשל 9883 של אלפיין או משהו בסגנון הזה.

לדעתי אתה לא מחפש הגברה בתקציב הזה אלא נטו יחידת ראש טובה מיד2 כאן וסט רמקולים עם שדרוג של טוויטרים או סט פשוט אבל יחסית טוב לז'אנר הזה.

האפשרויות שעוברות לי בראש הן -

סט מוראל מקסימוס אבל עם טוויטרים משודרגים מהתחום הביתי כמו למשל DAYTON MINI AMT-8 - תריץ חיפוש בPARTS-EXPRESS.COM למשל.

הייתי מנסה סדרת כניסה של פוקאל.

או לסירוגין בדומה למוראל מקסימוס - HAT אימג'ן אבל גם טוויטרים משודרגים כמו שהמלצתי מעלה.

הדבר היחיד שזה באמת יצריך ממך זה להתקין קרוס אובר על הטוויטרים וזה לא מסובך - להזמין קבל ואולי שני נגדים לכל טוויטר במידה ותרצה להנחית אותם.

זה השנקל שלי - זה הכוון שהייתי לוקח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דרך אגב - שכחתי לציין חברה מדהימה בשם FAITAL PRO שעלולה להוות בעבורך אופציה מאוד מעניינת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות אנשים, מעריך את זה.

כמה שאלות טכניות.

איפה אפשר להכניס ר"ד באוטו הזה?

יש שם את המערכת המקורית ומיני מגש קטנטן לכסף (?)

יש מקום שאפשר לקנות ממנו פאנלים חלופיים?

האם ההחלפת תבטל לי את האופציה של השליטה מהקונסולה על המוזיקה? או שיש ממיר כלשהו שייתן לי את האופציה לשמור על החיווט המקורי?

לגבי הרמקולים.. האם בכל הרכבים הlayout דומה?

יש לי צמד רמקולים (נתיקים, במידה ואני צריך אקסטרה מקום אחסון) מאחור בבגאז' ועוד 2 מקדימה.

העניין הוא שהאלה מקדימה נמצאים מתחת ובקצוות הדאשבורד, צמודים ממש לשמשה. זה הסטאפ האפשרי שלי בעצם? 2 הרמקולים הנ"ל מקדימה והר"ד?

ניסיתי לשמוע את הפלייליסט שלי בדרך חזור (מהעברת הבעלות ;) ) ודי התאכזבתי האמת, גם הרמקולים לא מעבירים את הגיטרות כמו שצריך, גם אין באס - כל החלקים של התיפוף הם מאוד פרווה - והבאסה הוא שלפעמים בשירים שמים דגש, היילייט על האקט הזה לכמה שניות, אבל התחושה של הכוח פשוט לא עוברת. פרווה..

ועצם זה שהרכב קטן, עם מנוע בנפח מכובד ויחסי העברה קצרים (סל"ד די גבוה) - הוא מרעיש. לא מרעיש בקטע דוחה, אבל זה מאוד מורגש וכן צריך לפצות על זה איכשהו.

דעות?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

ביצעת את החיפוש שהצעתי?

אחד השרשורים נוגע ליאריס TS, ושמתי שם לינק לחצי אילתור עבור התאמה לרדיו סינגל דין (וגם יש שם הצעה כללית לפתרונות מודרניים יותר).

יש גם מסגרות תחליפיות שדורשות גם התאמה מסויימת, וגם צריך להבין בדיוק מה מתאים (יש כמה הבדלים מינוריים בין גרסאות).

אם אין לך כוונה לבצע התקנה לבד, מציע להתייעץ עם מספר מתקינים, גם כדי לקבל הצעות מחיר על מכלול הדברים.

בשליטה מקונסולה אתה מתכוון מהפאנל העליון? כן, זה יבוטל. לא חושב שיש מתאמים לענין זה וגם לא ממש רואה בזה צורך. מילא אם היתה שליטה מההגה.

כן סביר שיש מתאמי חיווט לצמות המקוריות של הרכב, כדי שלא יהיה צורך לחתוך אותן.

אין בדגם שלך (גם) רמקולים בדלתות הקדמיות עצמן?

לגבי רעשים - בידוד/איטום. שימוש בחומרים תחליפיים (בטוחים) כדי להוזיל עלויות. ושוב - חיפוש.

כמו כן, בדיקת מצב הצמיגים והחלפה בהתאם לצמיגים איכותיים ושקטים.

פורסם

זה רכב קלאסי לאינגרציית OEM.

גם אין מקום אמיתי לשים HU אפטר מרקט וגם הרכב עצמו קטן.

תריץ חיפוש על המדריך המלא לאינטגרציית OEM.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...