Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נגיד ויש לכם ראיות ברורות שחור על גבי לבן , שקיים 2 כלים { לא משנה עכשיו אם זה אופנוע,טרקטורון, או טוסטוס} על מספר רישוי אחד

מה אתם הייתם עושים.? מה עושים במקרה כזה? המשטרה

תודה

פורסם

אין מנוס מלפנות למשטרה.

אם הרכב השני יהיה מעורב בעבירת תנועה, תאונה או שוד בנק עלולה להיות לך בעיה רצינית עם הרשויות.

מוטב להקדים רפואה למכה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קרה לאבא שלי לפני כמה שנים טובות כשרכב זהה לשלו הסתובב עם אותה לוחית רישוי כמו שלו, כמובן שהוא פנה למשטרה אך הדו"חות המשיכו להגיע וכל פעם היה סיוט לבטל אותן.

הרכב לבסוף נמכר לאחר ייעוץ עם עורך דין שאמר שאין מה לעשות ואנחנו נמשיך לסבול אם נשאיר את הרכב אצלנו.

אני יודע שזה לא פתרון אמיתי ואידיאלי אבל במדינה בה זה לא מעניין את המשטרה וכל ערב אבא שלי היה מקבל טלפון מעיריה שונה שהרכב חונה בניגוד לחוק זה הפך למטרד.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם (נערך)
אין מנוס מלפנות למשטרה.

אם הרכב השני יהיה מעורב בעבירת תנועה, תאונה או שוד בנק עלולה להיות לך בעיה רצינית עם הרשויות.

מוטב להקדים רפואה למכה.

למה לי? לי אין שום קשר חוץ מזה שקלטתי את זה, לא מכיר את אותו אישית הוא גר בשכונה שלי.

אין לי שום קשר איתו..

יש לו 2 כלים אחד בבעלותו המקורית כנראה. השני מריח לי לא טוב כי יש להם אותו לוחית רישוי

אני רוצה לדעת מה המשטרה עושה במצד כזה?

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם

זה נקרא רכב משוכפל, אם שייך לאותו הבעלים אז יש סיכוי שנעשה על מנת לחסוך עלויות ביטוח, טסט וכו'

גש למשטרה תגיש תלונה מסודרת עם המידע הזה, כמה שלא נראה לך כדרך נעימה לעשות זאת זאת הפרוצדורה, או שאתה יכול לנסות את מזלך ולהזמין ניידת כששני הרכבים שם בהסבר שיש רכב משוכפל עם אותו מספר רכב וזה נראה לך מאןד לשוד וכו', כמובן תבקש להשאר אנונימי...

אני משער שרכב אחד או שניהם יוחרמו על ידי המשטרה, תלוי גם בזיוף אם גם דאגו לזייף מספרי שילדה ומנוע או רק שמו לוחית רישוי.

אני משער שלא יהיה לבחור הסבר הגיוני לעניין בפני המשטרה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק מפגר יחזיק שני רכבים עם אותה לוחית רישוי באותו המקום .

אפילו באותה עיר זה מפגר , החכמים יותר דואגים שהרכבים יהיו במקומות רחוקים ככל האפשר.

ראיתי פעם באיזה מושב שני רכבים זהים לחלוטין אותו מספר רישוי וחונים בצמוד אחד לשני באותה חנייה , חכם זה לא .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...