Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט משתגע מהנושא הזה.

רכב עבר תאונה ביד הראשונה .

אני הבעלים הרביעי .

אני מנסה להשיג מידע על התאונה , הערכת שמאי , ירידת ערך ,משהו..

השמאי שהיה בזמן התאונה לא מעוניין לתת מידע , רק לבעלים הראשון.

חברת הביטוח טוענת שהיא לא יכולה להעביר לי את המידע הזה , רק לבעלי הפוליסה.

הבעלים הראשון לא רוצה לשתף פעולה.

למה המערכת כל כך נוקשה ? , אני מעוניין שיהיה לי את כל המידע שבעתיד אוכל לתת את התמונה הכי מלאה שאני יכול לקונה , אני רוצה שידע בדיוק מה היה לרכב , במילים אחרות , לא רוצה לעבוד עליו.

המערכת כמו שהיא עכשיו עוזרת בעצם לנוכלים הרבה יותר מלאנשים שרוצים להיות ישרים , מה יהיה עם המדינה הזאת ?

איך אני יכול להשיג את המידע הזה ?

תודה מראש

פורסם

כי למערכת יש כלל של שמירת פרטיות.

חברת הביטוח נתנה שירות ללקוח שלה, והיא לא יכולה למסור מידע על ההתקשרות שלהם לצד שלישי.

אתה לא היית רוצה שכל אדם יוכל להרים טלפון לחברת הביטוח שלך ולקבל מידע על התאונות שלך וכמה שווה הרכב שלך נכון?

אז נכון שאותו רכב עכשיו בבעלותך, אבל הרכב הוא לא הלקוח, אלא בעליו הקודמים.

אתה הסכמת לקנות אותו בלי המידע הזה, אתה לא יכול לבוא עכשיו בדרישות לבעלים במקורי, הוא לא חייב לך דבר והגיוני שהוא לא רוצה לטרטר את עצמו על איזה רכב שהיה אצלו לפני מי יודע כמה שנים.

תרצה למכור? תעשה מה שעושים כולם, לך למכון בדיקה שיחשוף איזו תאונה היתה ומה הוחלף ויש לך את המידע הרלוונטי.

פורסם

ממש לא לכל אחד, אבל כן לבעלים של הרכב, עם המסמכים וההוכחות.

אני לא מאשים את חברת הביטוח, מאשים את המשרדים הממשלתיים שהיו אמורים לעודד שקיפות בכל מה שקשור לתאונות, אחרי הכל מכון בדיקה לא יכול לדעת את רמת הנזק שעמוד הרכב ספג, ועד כמה הבטיחות נפגעה.

המצב עכשיו מקל על אלה שרוצים להסתיר ולרמות

פורסם

אומר לך בקצרה, בעת אירוע בשעת אמת (חלילה) ואם חברת הביטוח שלך תהיה מעורבת בזה, היא תוכל לבצע חקירה בחברות הביטוח השונות לשם אומדן שווי הרכב שלך, כמובן שזה רק במקרה אמת ולא על מנת לשפר את הידיעות שלך אודות רכבך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...