Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטי - עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב בסכום של עד 30,000 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2,000-3,000 ש"ח אם ממש כדאי).

דרישות: גיר אוטומטי או רובוטי במידה ומדובר ברכבי מיני, מעדיף רכב קטן כמה שאפשר, חסכוני כמה שאפשר בדלק.

שמתי עין על הרכבי מיני פיג'ו 107 וסיטרואן C1 שעומדות בתקציב הזה. הסיבה שאני לא רץ ישר לקנות את אחד מהם היא שהוא קצת מרגיש מצועצע. היתרון שלו - אני יכול בתקציב הזה לקנות שנת 2011 שזה יחסית חדש עם קילומטרז' נמוך.

מנגד - חשבתי על פיג'ו 208 / 307, יונדאי אקסנט / i10 / טויוטה Yaris (לא סגור לגבי המחיר של ה-Yaris). החיסרון פה הוא השנה היחסית נמוכה לעומת המיני.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

היאריס בתקציב הזה היא רובוטית בעיקר והשנתון הכי חדש שלה זה 07-08.

כמובן אם הנסיעה שלך בעיקר בעיר גיר רובוטי חד מצמדי לא יהיה ממש אופטימאלי ויחבוט מפעם לפעם.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר אז עדיף לבחור במיני ואם יש גם בינעירוני על בסיס קבוע אז עדיף כבר סופרמיני(מבחינת נוחות כללית).

ניסאן מיקרה גם יכולה לבוא בחשבון (חפש משנתון 2011 ומעלה עם מנוע 1.2 וגיר רציף לא ה1.4 עם הגיר האוטומטי.).

יש לך גם את הפונטו איבו עם גיר רובוטי חד מצמדי , שתוכל למצוא בגרסאות מאובזרות יותר.

פורסם

פיגו 208 מעל התקציב שלך,רק 207.

ה307 לא תתיתן לך חיסכון כמו 107,אבל היא תתן נוחות עדיפה,מרווח,מנוע חזק יותר.

לדרישה של חיסכוני כמה שאפשר האופציות הטובות הם הפיגו או הסיטרואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי חשש לגבי הפיג'ו 207, יצא לי לשמוע מכמה אנשים שזה רכב שמבקר במוסך לא מעט ונוטה להתקלקל לעיתים קרובות.

יש ממה לחשוש או שמדובר ברכב אמין? אני מעדיף רכב שלא אצטרך לבקר איתו יותר מדי במוסך.

פורסם

סיריון או גרנדה פונטו יעשו את העבודה מצויין - גם בלי תשומת לב מיוחדת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...