Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב לא בולם טוב בתקופה האחרונה, הגיע למוסך נאמר כי צריך לתקן / להחליף (לא רכב שלי, בודק בשביל בת משפחה) משאבת שמן ובלם אחורי והעלות היא 2000 ש"ח האם נשמע הגיוני מבחינת מחיר ?

כרגע המוסך אומר כי הוא פירק את הרכב בצורה כזאת שלא ניתן לנסוע איתו למוסך אחר ובמידת הצורך יהיה צריך גרר (עדיף בכל מקרה על מנת להמנע מתאונה אני מאמין).

אשמח לדעתכם.

פורסם

תוכל לפרט בדיוק איזה חלקים צריך להחליף?

האם משאבות שמן אחוריות ? או משאבת בלם מרכזית?

בלם אחורי הכוונה לסנדלים עצמם ?

Stay Dirty

פורסם

לאחר שיחה עם המוסך הוא אומר:

* משאבות ברקס נוזלות מקדימה.

* משאבות ברקס נוזלות מאחורה.

* ברקסים ורפידות מאחורה צריך להחליף.

עלות של כל זה 1900 ש"ח.

יש לו אפשרות לשפץ את המשאבת ברקס הקדמית (טוען שזה בעיה להשיג גם ככה)

* להורידה מדרגה לדרם (???)

* ולהחליף את המשאבה מאחורה

וזה יהיה בעלות של 1000 ש"ח.

פורסם

איך לכל הרוחות כל המשאבות התחילו לנזול ביחד? ולמה המוסך התחיל בכלל לתקן בלי לתת לך את זכות הבחירה אם אתה רוצה בכלל לתקן אצלו? מה זה השיט הזה?

פורסם

הוא עדיין לא תיקן לטענתו רק פירק את מה שהיה צריך על מנת לבדוק מה צריך לתקן.

זה לא הרכב שלי ולא הייתי באזור, הגיעה אליו סטודנטית צעירה (אולי / כנראה השפיע על המחיר / על מה שנאמר).

לא יכול לדעת יותר מידי מדבר איתה ואיתו טלפונית וכמובן אתכם :oops:

פורסם

אז שיקפל את הבסטה כי משהו שם לא מריח טוב...צירוף מיקרים מדהים שלא הגיוני. נשמע יותר כמו הצטרפות מיקרים. כדי לוודא אם משאבות נוזלות צריך רק לפרק גלגלים ומקסימום את התופים מאחורה שזה עוד 2 דקות לכל גלגל.קחו משם את הרכב.

פורסם

מעדכן שהרכב נכנס לאוטו מוסך לתיקון בעלות היותר נמוכה.

לא אכנס ללמה ואיך אבל סה"כ מדובר באנשים שהמוסך כן היה רוצה שיכנסו אליו מבחינת הכוח שלהם להתמודד והידע שלהם תכלס (לא ששלי גבוה משלהם אבל לפחות מנסה לבדוק לפני).

מקווה רק שבאמת הייתה הצטרפות מקרים (האוטו די לא מטופל סה"כ) ושהרכב יצא משם תקין.

תודה רבה על העזרה ובאמת שאם זה היה הרכב שלי / אם הייתי גיאוגרפית באזור הרכב לא היה נשאר שם.

• תוכן חדש...