Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רצתי לשאול אם מישהו יודע אם אני יכול לשים גאנט של הונדה אקורד על טויוטרה קורולה 2008

מידת הצמיג הינה זהה 195.65.15

מרווח הברגיים זהה 114.3 , ראיתי שיש הבדלים בקדח ובOFFSET , מה המשמעות של דבר כזה?

פורסם

המשמעות היא שאם הקדח (החור שבאמצע) גדול מדי או קטן מדי, אז אפשר לשים מתאם או לחרוט, זה וזה לא מומלץ.

חפש ג'אנט שישב בול, עדיף למקורי.

פורסם

ברור שתמיד עדיף מקורי, אבל במחי יד הרגת את תחום האפטרמרקט.

אין שום בעיה אם הקדח המרכזי גדול יותר (בחישוק). פשוט חובה להשתמש בטבעות תיאום.

אם הוא קטן יותר (בחישוק), לא הייתי ממליץ על חריטה, בטח אם מדובר ביותר מכמה עשיריות המילימטר.

הבדלי אופסט בדר"כ עוברים בשלום בטווח של כ-10 מ"מ מהנדרש.

יש להקפיד שהחישוק לא מתקרב יותר מדי פנימה לעבר חלקי מתלה וכיוצב' מצד אחד, ומצד שני לא גורם לבליטה מחוץ לגבולות הכנף ואינו גורם למגע בין הצמיג לכנף תחת עומס/פניה.

פורסם

לאחרונה קניתי טבעות תיאום, המחיר בפנצ'ריות נע בין 50₪ ל-200₪ לרבעייה, מפלסטיק, הזמנתי באיביי מאלומיניום ב60₪

פורסם

לא מופעל עליו לחץ, הוא רק ממרכז את הג'אנט לפני סגירת הברגים, אמור להיות עמיד, אם זאת, פלסטיק זה חומר שנחלש ומתייבש ועלול להישבר על השנים, כשמפרקים את הגלגל.

פורסם

מה לגבי גאנט של מזדה, הקדח שם 67.1 במקום 60.1

יש גאנט מקורי שאפשר למצוא במחירים שפויים.

האם התיאום זה רק לשלב ההרכבה הראשוני?, אני מניח שלאחר ההרכב זה כבר לא משנה כי הלחץ הוא על הברגים..

פורסם

מאזדה מאיזה דגם ושנה? תסתכל באתר http://www.wheel-size.com לראות שאין בעיה מבחינת אופסט.

מבחינת הקדח, אין בעיה. רק למצוא טבעות תיאום מתאימות.

הטבעות יושבות בחלק הפנימי. אין לך איך להוציא אותן ברגע שהגלגל מורכב.

יש לשים לב בעת פירוק של הגלגלים לא לפגוע בהם ולוודא שהם חזרה במקומם עם ההרכבה מחדש.

פורסם

טבעות פלסטיק אולי יתעייפו או יהיו יותר רגישות לפו"ה של הגלגלים (כולל סיכוי שבהתקנה קצת עקומה פשוט ימעכו).

אני יכול להעיד מכמעט 3 שנים בשימוש בכאלו מפלסטיק כולל מספר פו"ה, לא נתקלתי בבעיה.

עם טבעות אלומיניום זו לא צריכה להיות בעיה מלכתחילה.

אין עליהם עומס ממשי (אם כי אולי יש קצת דעות חלוקות בענין) מרגע שהברגים סגורים כנדרש. הן סטטיות ומסתובבות יחד עם החישוק והנאבה.

• תוכן חדש...