Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברי פורום יקרים,

בשעה טובה מחפש לקנות רכב ראשון. גר ולומד בחיפה ועקרונית מחפש רכב שייתן לי שקט ללפחות שנתיים.

תקציב עד 35K, עדיפות לאוטומט (מה לעשות, חלוקת קשב של מטאטא :-D).

שתי האפשרויות שעומדות לפניי הן:

יונדאי גטס (מקרוב משפחה) 2008 GLI, נפח 1400, עשתה 135,000km, אוט', יד 3 כולן מפרטי, שמורה ומטופלת. מחיר מבוקש: 20K.

סוזוקי סוויפט (מחבר קרוב) 2010 GLX, נפח 1500, עשתה 174,000km, אוט', יד 1, שמורה ומטופלת. מחיר מבוקש 35K. מצורף טופס הבדיקה שנעשתה במסגרת עסקת טרייד אין שלא יצאה לפועל, אז אני לא יודע עד כמה הבדיקה אוביקטיבית.

Swift 2010.jpg

נסועה מוערכת: 10K בשנה, 70% עירוני.

אשמח לקבל חוות דעתכם בנוגע לבדיקה של הסוויפט ולכדאיות הרכבים מבחינת עלות מול פוטנציאל לשקט נפשי.

תודה מקרב לב!

תומר:shock:

עריכה אחרונה על ידי tom-gu
פורסם

אני לפני קנייה של רכב בתקציב דומה, למטרות דומות (סטונד).

החלטתי לחפש סוויפט, מרגיש הכי חזק נוח ואיכותי. ואמינות גבוהה. הסתכלתי על מלא רכבים, 107, פונטו איבו, ספלאש, I20, I10.

הקילומטראז' גבוה לרכב משנה 2010. הממוצע הוא 21,000 לשנה אם לא טועה לפי יצחק לוי.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הקילומטראז' אכן יחסית גבוה, בהנחה שטופלה כראוי והבדיקה בסדר (האם היא בסדר?), המדובר במציאה? שכן המחירון שלה אחרי תיקון הקלומטראז' הוא 46K, ואוכל לקנות אותה ב-35K.

פורסם

המחיר מעולה אין ספק,

אני בשלבי קנייה אחר רכב כזה, ובקימלטראז כזה אני רואה מחירים בין 40-49.5K.

בהתחשב בזה שתיסע 10K בשנה, תוך שנתיים שלוש היא תחזור לקלימוטראז' ממוצע.

נשמע טוב, אבל אני סה"כ חדש פה בלי יותר מידי ידע.

חכה לעוד דעות.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסוויפט גם חדשה יותר וגם טובה יותר בכלליות מהגטס. לדעתי אין הרבה דילמות פה. קח את הרכב לבדיקה מטעמך אצל מכונאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...