Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם מנוע 1400 , גיר ידני 6 הילוכים , ל-500 100 כ״ס לאיבו 105 כ״ס . ההגיון שלי אומר שה-500 תהיה זריזה יותר גם בכללי וגם 0-100 . אני צודק ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מבחינת זריזות ממה שאני יודע ש 2 הרכבים עושים מ 0-100 בערך ב 10.5/10.8 שניות ל 500, המומנט ממש מעט נמוך יותר באיבו, לא יודע עד כמה זה ריאלי אבל זה בטוח לא משהו שהייתי מתלבט עליו, אני בזמנו לא מצאתי פונטו איבו 105/135 ולבסוף ננעלתי על ה 500 עם 1.4 - לצערי רובוטית.

המשקל ב 500 נמוך יותר בכ 100 ק"ג.

כמו כן המולטי אייר באיבו מגיע רק עם תיבה ידנית שזה פלוס מבחינתי.

אתה מתכוון לרכוש?

Opel Adam S 2017

פורסם

יש ביד 2 כרגע כמה איבו עם 105 כ״ס ידנית. 500 יש רק בצבע אדום. אני מתלבט בין כמה רכבים ואלה גם במשוואה. חשבתי שה500 תהיה יותר זריזה וזה יפצה על כך שהיא כמו צעצוע בלי בגאז ולא פרקטית. אם היא לא זריזה בהרבה עדיף לי כבר להתמקד באיבו עם ה-105 כ״ס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ה500 קלה יותר ולכן מהירה יותר, לא יודע עד כמה זה משמעותי

כמו ההבדל של לנסוע עם עוד 2 או 1.5 אנשים באוטו

אני מניח שה500 ישמור על הערך הרבה יותר טוב מפונטו אז קח את זה בחשבון.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם יש לך דרך לנהוג על שתיהן או לנסות לפחות אז כדאי לבדוק.

ה 500 מאוד זריזה לדעתי (דגם 1.4), הדבר היחיד שמאט אותה זה הגיר הרובוטי לכן מומלצת ידנית. (ואם ביד 2 עסקינן אז תזהר מאחת שחורה בלאק ג'ק שיושבת לא מעט זמן ונמסר מחבר פורום לא מזמן שהרכב נראה חבוט לגמרי מקרוב).

אני לא יודע עד כמה נפוצה ה 105 ועד כמה זולה היא יותר לתחזוקה או אם יש בכלל הבדל לבין הרגילות.

נ.ב בדוק את הרכבים מכאנית היטב, נתקלתי בלא מעט 500 עם פגם בדשבורד נפוח מצד ימין באיזור הכרית - תקלה ידועה - אני החלפתי את שלי בעלות של 2K.

בנוסף מיכל עיבוי סדוק או נוזל גם תופעה שיצא לי לראות לא מעט.

ומהצד השני בכלל יש לך בראבו שלא רואה אף אחת מהן מבחינת זריזות, מנוע טורבו, והמחיר זול מאוד.

Opel Adam S 2017

פורסם
אם יש לך דרך לנהוג על שתיהן או לנסות לפחות אז כדאי לבדוק.

ה 500 מאוד זריזה לדעתי (דגם 1.4), הדבר היחיד שמאט אותה זה הגיר הרובוטי לכן מומלצת ידנית. (ואם ביד 2 עסקינן אז תזהר מאחת שחורה בלאק ג'ק שיושבת לא מעט זמן ונמסר מחבר פורום לא מזמן שהרכב נראה חבוט לגמרי מקרוב).

אני לא יודע עד כמה נפוצה ה 105 ועד כמה זולה היא יותר לתחזוקה או אם יש בכלל הבדל לבין הרגילות.

נ.ב בדוק את הרכבים מכאנית היטב, נתקלתי בלא מעט 500 עם פגם בדשבורד נפוח מצד ימין באיזור הכרית - תקלה ידועה - אני החלפתי את שלי בעלות של 2K.

בנוסף מיכל עיבוי סדוק או נוזל גם תופעה שיצא לי לראות לא מעט.

ומהצד השני בכלל יש לך בראבו שלא רואה אף אחת מהן מבחינת זריזות, מנוע טורבו, והמחיר זול מאוד.

ראיתי את ה500 ביד 2 ומכיר את עלילותיה. אתה מדבר עם בראבו עם 90 כ״ס?

פורסם (נערך)
ראיתי את ה500 בלאק ג׳ק ביד 2 ומכיר את עלילותיה. אתה מדבר על הבראבו עם 90 כ״ס? או שטורבו מגיעה עם 120? לא נתקלתי בכאלה ביד 2.
עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

הוא מדבר על ה120 כ"ס.

והיא אכן תהיה חזקה משמעותית מהצמד הנ"ל, לא יודע לגבי 'זריזה' כי יחסית לשתי האופציות היא תהיה יותר מגושמת בפניות.

אבל בבראבו אתה לא תמצא ידנית מוגדשת, יש מעט מאוד כאלו. אתה תצטרך להתפשר על הגיר ולפי החתימה שלך אני מניח שזו לא אופציה :) (legit לגמרי, אגב)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...