Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי

סקודה פאביה

שנת 2005 שקניתי לפני פחות משנה.

לפני כשנה הוחלף על ידי הבעלים הקודמים ברכב מנוע (נקרעה רצועת טיימינג שהרס את המנוע וחייב החלפתו).

לאחר הקניה המנוע לא נשמע טוב רעד ודפסק אז לקחתי אותו למוסך (אוטו רויאל בחיפה) והוא החליף תושבת מנוע ותושבת גיר. נאמר לי ששמו תושבות לא מתאימות ובאמת ראיתי שהתושבות פשוט על הפנים. בנוסף ביצעו טיימינג למנוע (שגם לא נעשה טוב בעת החלפתו). המנוע עבד יותר טוב אבל עדיין יש רעידות בעמידה (בעיקר לאחר הנעה) הרעידות גוברות שמדליקים את המיזוג ובנוסף צריכת הדלק יחסית גבוהה ( לפחות ככה נראה לי- ליטר ל7.5- 8 אבל אני גר בחיפה על הכרמל).

יש לציין שלפעמים כשאני מניע את הרכב הסל"ד הוא על 750 (קבוע ולא זז) ולפעמים לאחר ההנעה הוא עומד על 1000 סל"ד ולפעמים 1,100 (גם קבוע ולא משתנה)

יש למישהו מושג ממה נגרמות הרעידות/צריכת הדלק הגבוהה.

תודה לעוזרים.

פורסם

בקשר ל"טורים" כנראה שמדובר בהנעה קרה, לגבי התושבות מומלץ בחום לשים תושבות מקוריות ולא תחליפיות זה יכול למנוע או יותר נכון להקטין את כמות הרעידות המורגשות..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

התושבות ששמו הן מקוריות ואני גם סומך על המוסך שלי ולכן הרעידות לא מהתושבות. בקשר לסל"ד אני מדבר רק על הנעות "קרות".

• תוכן חדש...