Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום,

השתחררתי לא מזמן ורציתי לשדרג את איכות השמע ברכב,

אני לא אודיופיל אך שם דגש על איכות המוזיקה ומה גם שחסרה לי עצמה במערכת המקורית(רדיו דיסק ורמקולים מובנים).

לפני מספר שנים התעניינתי גם בקניית מערכת והגעתי למסקנה שהמערכת שתכלול

AMP:JBL 1004

COMPONENT:Morel tempo 6.5

HU:Clarion 201A(שכבר קיים)

SUB:לפי מיטב זכרוני זה היה של קיקר מדגם CVR12?

יש לציין שהתקציב הוא 2500 ללא התקנה וחיוט.

מידות הרמקולים ברכב-קדמי 6.5 ומיקום לטוויטרים בקורות.

אחורי-לא רלוונטי כיוון שאני רוצה להתקין רק קדמיים וסאב.

עברו מעט שנים מאז שהייתי מעורה בשוק הסאונד לרכב ולכן מבקש את עזרתכם במיקסום התקציב שלי למערכת שברובה תנגן טראנס, יצא לי לשמוע את המוראל טמפו והסאונד שהוא מוציא נחמד אבל לא מפורט מספיק בשבילי, משמע שהצלילים הגבוהים בקושי נשמעים, ובגישוש קטן בזאפ מצאתי שהמחירים של הקומפוננטים בגרסאות הפתיחה של הרץ ופוקאל הוזלו משמעותית .

עוד נקודה לציון היא שכעת הרדיו דיסק (201A) מותקן על רכב אחר שלי ואם נגיע למסקנה שאכן הוא ימלא את דרישותיי נסיר אותו מהרכב ואם לא אז אצטרך לרכוש אחד חדש, בגדול אני לא מחפש פיצ'רים מטורפים למעט אולי AUX,BT יהיה נחמד, אך הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד של הרדיו דיסק וכמובן שיהיו לו את היציאות הדרושות להתאמה לרכב שלי ולרמקולים\סאב.

מבחינת המקום בבגאג' לסאב והמגבר אני לא מוגבל כיוון שהתא מטען של ההונדה לא קטן.

תודה מראש לכולם ושבת שלום.

נ.ב

פתוח ליד שניה

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

נקודה אחת שתגרע לך מהתקציב היא המתאם לHU לרכב כמו שלך הוא די יקר בארץ 500-800.

אני אישית ממליץ לך להזמין מחו"ל, רק וודא קודם שהצבע מתאים.

מצרף לינק למתאם מחברה טובה ובמחיר מעולה:

http://www.amazon.com/gp/product/B000ORMBA6/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

פורסם

חפש שרשורים דומים, משום שתקציבים דומים עלו מספר פעמים לדעתי לאחרונה.

ה-JBL 1004 כבר מזמן מחוץ למעגל השיווק.

עדיף שתרכוש את הטמפו אולטרה שהפער הכספי בינם לטמפו הרגיל אינו משמעותי.

הקלריון קצת מגביל אותך משום שיש לו יציאת מגבר אחת ואין לו BT (נדרש מתאם חיצוני) .

לגבי מגברים, ראה המלצותי בהודעה זו למשל.

פורסם

אוקיי מבחינת המגבר,

אך מבחינת הקומפוננט ראיתי 2 רמקולים של סדרת הפתיחה של פוקאל והרץ, מי מהשניים עדיף מבחינת ניצול ובכלל מתאים יותר לסוג המוזיקה שאני שומע טראנס(משמע קיקים מהירים של באס וצלילים לא עמומים, פחות חשוב שהמידים והסאב ידעו לרדת אלא יותר קיקים שטוחים)

כנל המלצה לסאב(kicker cvr 12)?

פורסם

אתה זה שכתבת לגבי מורל טמפו :shock:

בתקציב דומה לדעתי נכנס הפוקל 165AS.

אצל הרץ, כמדומני סדרת הכניסה לא מומלצת כל כך, והמינימום להתחיל ממנו הוא ההרץ אנרג'י (ESK). קצת מעל התקציב ביחס לשאר.

פורסם

לא יצא לי לשמוע אותם, ואני בכלל חובב של מורל. :wink:

ושמעתי איתם גם טראנסים בין השאר (עם הייבריד ועם אילייט).

קיקר לא זכורים לי כסאבים מדוייקים מאוד, אבל אני כבר לא זוכר מתי הפעם האחרונה ששמעתי אחד מהם, שלא לדבר על דורות חדשים יותר.

אם היו לי עוד עצות לתת לך בשלב זה, הייתי רושם אותן.

המתן לתגובות נוספות או שאל שאלות נוספות שאולי אוכל לענות עליהן. :-)

פורסם

תודה לך,

בכל מקרה את הטמפו והמקסימו שמעתי והם לא בדיוק מפורטים אלא ממש עמומים, מה שנחמד אם אתה שומע מוזיקה שקטה או חסרת צלילים גבוהים, אך אני לא אהבתי כל כך, יכול להיות ששמעתי אותם כשהם מוגברים על רדיו דיסק מובנה של רכבב אך בכל מקרה את אופי הרמקול אני מכיר,

אז אישה סאב היית חושב שיתאים לצלילים מהירים ושטוחים יחסית?

פורסם

בוודאי שיש הבדל בין הגברה מ-HU לבין מגבר נורמלי.

גם כיוונים כאלו ואחרים (כולל מיקום פיזי של האלמנטים) יכולים להשפיע רבות.

בכל אופן, גרסאת האולטרה של הטמפו אמורה להיות קצת עדיפה, אבל לא שמעתי אותם.

הבנתי שלמשל הוירטוס (קצת יותר יקרים) נשמעים קצת שונים מהאופי הרגיל של מורל, קצת יותר חדים (אבל שוב, לא שמעתי בעצמי).

אין לי המלצה ספציפית לסאב.

אם אני מצליח להבין את כוונותיך נכון, יכול להיות שדווקא סאב בגודל "10 יתן מענה יותר מוצלח עבורך.

חפש כאלו שמותאמים לעבוד בתיבות אטומות ובעלי נצילות גבוהה.

כמדומני, דווקא להרץ יש סאבים נצילים יחסית.

והמלצה כללית, נסה לחפש מקומות לשמוע קומפוננטים וגם סאבים.

בחנות, אצל מתקין או באחד המפגשים של הפורום.

• תוכן חדש...