Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החור ניקוז נסתם והמים הגיעו עד הרמקול, כנראה כמו ככה סטטי כמה ימים-ההגבהה מהעץ נפוחה וספיגת במים.

פיתחנו את הוופר ודיברנו לצד שני-אין צליל.

"הלך" הרמקול או שזה בר תיקון?

מדובר על הרץ היי אנרגי XL.

תודה לעוזרים

Got To love It

פורסם

תיקח את הרמקול - תנסה לראות אם אתה יכול לבדוק אם יש בתוכו מים (נער אותו קצת, תנסה לשמוע אם יש תזוזה)

הייתי שם אותו מחוץ לרכב קודם כל - אם ישנה רטיבות שיתייבש.

לאחר מכן הייתי בודק אם הממברנה זזה בכלל - לראות שהסליל לא תקוע.

תוך כדי תנסה לבדוק אם יש או אין קצר על הדקי הרמקול בעזרת רב מודד ואם הוא מראה לך התנגדות נומינלית נכונה על רב מודד.

אח"כ כבר יהיה אפשר לנסות ולחבר אותו ולראות אם הוא ממשיך לפעול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן שעדיף לייבש את הרמקול בצל ולא בשמש.

נסה לבדוק עם מגבר בבית (אם יש) אם הרמקול עובד (כאשר הוא יבש).

במידה ותצטרך תיקון או אפילו חוות דעת יש לך את "אומגה אודיו" שמתקנים רמקולים כבר המון שנים, הבנאי 19 חולון 03-5568026.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

השאלה אם אפשר לתקן רמקול שחשב שהוא דג במים?

אתן לרמקול להתייבש ואבדוק, אחזור עם עדכון.

אציין שכאשר הוצאתי אותו מהדלת הוא לא היה בתוך מים, לכן מאמין שהיה יבש לגמרי.

אתן לא עד מחר להתייבש בצל ונראה אם יש חדש והוא במקרה עובד.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם

אני לא בטוח שצריך בכלל לתקן רמקול לרכב שיצא לו לשהות בבריכה.

ראית פעם את ההדגמה של HAT שהם שמים מידבאס שלהם באקווריום ואחרי זה הוא פשוט עובד כרגיל?

רמקולים לרכב מטופלים כנגד בעיות אקלים קשות - אני לא אתפלא שגם הXL שלך ישרוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...