Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב מסוג סטיישן עם תא מטען גדול (מקווה שיהיה אפשרי להכניס כיסא גלגלים ואופניים חשמליות מקופלות ביחד בתא המטען).

חשוב לי נושא האמינות, הנוחות והבטיחות.

צריכת הדלק צריכה להיות לא יותר מ1:10.

שנים: 2009-2011

התקציב שלי הוא 40000 ש"ח.

חשבתי על הדגמים האלה כי קראתי ביקורות טובות בפורום ומחוץ לו, מבחני דרך לצערי לא משקפים את המציאות בגלל שהם ממומנים על ידי בעלי אינטרס, ולכן אשמח לקבל את חוות דעתכם במיוחד במידה והייתם בעלים של רכבים מהסוג הזה, במידה ויש לכם חוות דעת על רכב דומה אחר, אשמח לשמוע.

בגלל שהרכבים האלו נפוצים מאוד אני מניח שחלקי החילוף להם יהיו זמינים ויחסית זולים.

האם הבגאז' של הדגמים שהזכרתי יכול להכיל כיסא גלגלים ואופניים חשמליות ביחד (מבלי לקפל כיסאות אחוריים)? מה המידות של תא המטען של הדגמים הנ"ל מהשנים 2009-2011?

יש משהו מסויים שאני צריך לשים לב אליו באחד מהדגמים הנ"ל?

כמה אמור לעלות ביטוח מקיף בערך? (נהג מעל 24 ללא תאונות)

כל כמה זמן צריך להחליף רצועת טיימינג בערך?

כל מידע יתקבל בברכה!

עריכה אחרונה על ידי nameuser
פורסם

ה-i30cw והסיד סטיישן בשנתונים שנכנסים לך לתקציב הם רכבים די דומים עד כדי ממש זהים.

לגבי נפח תא מטען - אין לי מושג כמה מקום תופס כיסא גלגלים אבל זה משהו שפשוט מאוד לבדוק בעצמך. גש לאיזו חברת ליסינג עם הכיסא ותבדוק אם הוא נכנס או לא.

צריכת הדלק של שני הדגמים בערך 1:10, אולי טיפה יותר אם אתה נוסע מחוץ לעיר או טיפה פחות אם אתה נוסע רק בתוך העיר בפקקים עם מזגן.

ביטוח מקיף תבדוק לבד באתרים כמו wobi או 9 מיליון, אתה לא צריך אותנו בשביל זה.

לא מחליפים רצועת טיימינג ברכבים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יהיה לך קשה להשיג קיה סיד או יונדאי I30 CW בתקציב של 40 אלף בשנים של 2010-11אם תצליח לגרד עוד 10 אלא אלף שקל אתה יכול למצוא מכוניות שעברו ליסינג ועם קילומ' גבוהה . בנוסף לידע כללית בקיה ביונדאי אין רצועת טיימינג וזה ממש יתרון!

שיהיה בהצלחה

פורסם

יש לי חבר שנוסע ביונדאי כבר 3 שנים.

לא סובל את הרכב מההבט שבטורים נמוכים לא סוחב ובגבוהים בעיקר צורח.

במעט המקרים שהוא נוסע בייטי שלי הוא יוצא מאושר.

אם אתה חושב שגם לך רצוי רכב נוח ואיכותי - נסה את הסקודה רומסטר 1600.

יש כאלה בתקציב שלך.

אה - ברומסטר שרשרת תזמון ולא רצועה, מנוע מוכח שמחזיק 300000 בקלות.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...