Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם אני בעד או נגד ייבוא מכוניות בנות 10-15, אני כן יודע שבעולם יש עוד יבשות חוץ מייבשת אירופה.

בהחלט הייתי שמח לייבא רכב בן 10 מהונג קונג שם הנסועה מאוד נמוכה ולא נדיר למצוא רכבים בני 10 עם פחות מ-50k על השעון בגרושים.

אז נכון, צריך לעשות הסבה להגה שמאלי על כל המשתמע אבל זה בר ביצוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לנו צורך במכוניות משומשות, בטח לא כאלו בנות שנתיים ומעלה.

יבוא מאסיבי של מכוניות משומשות מתאים למדינות שעברו ממשטרים קומוניסטיים, שהשתמשו במכוניות מזרח אירופאיות נחותות, לא מתאים למדינות מתקדמות, עם כל הפיתוי במחירים הנמוכים.

המטרה היא להצעיר את צי הרכב בארץ, לא ההפך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ייבוא אישי בדרך כלל משתלם בעיקר ברכבי יוקרה, ואפשר להגיד שרוב רכבי היוקרה מתקדמים לשנתון שלהם ובדרך כלל מאובזרים במיטב הטכנולוגיה הקיימת בשוק.

אז כמעט כל רכב כזה בן 3-5 שנים יהיה יותר בטיחותי ומשוכלל מרוב רכבי הליסינג שנוסעים בישראל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)
אולי לא כל אירופה מלקקת את הרכבים, אבל יש הרבה, הרבה יותר דיטיילרים ששומרים ומטפחים את רכבם, בניגוד לישראל.

ואת זה אני מבין אתה מבסס על סטטיסטיקות רשמיות? ערכת שאלון בקרב תושבי ברלין ובדקת כמה מהם עושים דיטיילינג על בסיס קבוע לאאודי שלהם ואז השוות לתושבי רשל"צ? אני לפחות רשמתי "רבות" שזה לא רוב/יותר או כל קביעה נחרצת אחרת. אני לא חושב שאתה יכול לתקוף ספוקלציה של מישהו אחד על ידי כך שאתה מעלה ספוקלציה לא מבוססת כטיעון נגדי. אבל בכל מקרה זה לא הרכבים האלו שיגיעו לכאן בהמוניהם. רכב של פאנאט רכב ששמור במצב חדש ימכר הרבה מעל המחיר הממוצע בשוק לדגם ולא יראה אטרקטיבי לרוכש ישראלי שצריך להוסיף את המס.

ועוד משהו - אל תתן למראה חיצוני להטעות אותך. גם באירופה מכוניות עוברות תאונות (סטטיסטיקת התאונות בגרמניה הייתה דומה לזאת שבישראל עד להחמרה שהייתה אצלנו בשנתיים האחרונות) וגם באירופה יש חכמולוגים שמנסים לסדר את המכוניות הפגועות האלו ולהחזיר לכביש. אם עד היום המכוניות האלו נסעו מזרחה לאוקראינה או ללטביה, אז מחר המכוניות האלו תגענה לישראל (רק חשוב כמובן שהגומיות של ההגה לא יהיו יבשות - כדי לעבור טסט)!

ואת הקשקושים שלי אני מבסס על מה שכבר קרה ולא על ספקולציות - מה שקרה בשוק הרכב במזרח אירופה שקלט בזרועות פתוחות את כל האובדנים להלכה של גרמניה.

על מה אתה מבסס את הקשקושים שלך?

לסיכום - אני מאוד נגד יבוא מכוניות בנות 10-15 שנים. אלו הטיעונים שלי ואתם יכולים לקבל אותם או שלא.

הקלה על יבוא מכוניות בנות עד 24 חודשים בכפוף לטסט ובדיקה של השלדה - מצוין.

יבוא מכוניות בנות 2-5 בכפוף לבדיקה יסודית (לא רק טסט) - גם זה משהו שאפשר לשקול.

מרצדסים מודל 2002 - שישארו באוקראינה.

אם אתה מאוד רוצה S500 שכזאת תמתין עוד כמה שנים ותייבא אותה עם רישוי של רכב אספנות.

ואני כותב את זה למרות שאישית הייתי קונה מחר מונדיאו סטיישן דיזל ידנית מודל 2011 או משהו בסגנון.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...