Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן בצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הכרתי אותו בתור מפקד האוגדה, אבל דיברתי על הקודם, הייתה לו אוונסיס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכבים הלבנים "טפטפו" מטה בסולם הדרגות ככל שהזדקנו. אבא שלי "נהנה" מחצי רום כרמל (לא יודע עם איזה מנוע) לפני שזכה בדרגה הרלוונטית. לאחר מכן הוא שידרג לרנו 4 אישית.

לציין שהרנו הייתה מוצלחת מאוד גם כרכב לשטח קל. שבילים היא צלחה ללא כל מאמץ מיוחד ולכל היותר נתקעה מדי פעם בחול בעת שנסענו לחוף הבונים, אבל בזכות משקלה האפסי היה קל מאוד לחלץ אותה.

פורסם
יש מצב ששירתת במקשר"ר ?

הקסנטיה והקורסיקה זכורות לי בחניון של הקשר"ר ...

צאלים?

קורסיקה כחולה של הרמ"ט באוגדה שלא היה נכה אבל אישתו הייתה אחראית רכבים בקריה וקסטניה אפורה של הקצין הספקה .

מפקד באלי"ש עם מאזדה 1.8 אחרי שהשבתתי את הלגאסי[emoji15] .

הסאן רופ היה פתוח רוב הזמן[emoji1]

שירתתי במקרפ"ר. זאת אומרת כל בוקר הייתי מתחיל שם. אחר כך הייתי מסתובב ברחבי הארץ. כ 350 ק"מ ביום בממוצע (כשהממוצע היה כולל גם את שישי שבת למרות שלא הייתי בבסיס או נהגתי).

שכחתי מהונדורות שאותן הסוואנות החליפו. את המגאנים החליפו באסטרות דיזל. במגאן היו מטפלים גם כן במוסכים של היבואן.

לאלופים היה פיז'ו 605 אאל"ט.

בתקופתי כבר כן היו פזומטים. היו לי גם רכבים שכורים באותה תקופה ובהתחלה היינו מקבלים פנקסי תדלוק שזה היה פתח לשחיתות וגניבות. בפנקס היו מעין תלושים עם כמויות מוגדרות לדוגמה, 10 ליטר, 20 ליטר, 5 ליטר וכו'. כשהנהג היה מתדלק היה צריך לשלם למתדלק בתלושים ולרשום על התלוש את הכמות המדוייקת לדוגמה על 46 ליטר היה אפשר לתת תלוש של 50 ולכתוב עליו 46. הצרות היו מתחילות כשהמתדלקים היו מזייפים או חוברים לנהגים וביחד היו מתחלקים ב"אקסטרה". אחרי מעט זמן החליפו את השטות של הפנקסים בכרטיסים מגנטיים.

אסף

פורסם

מישהו זוכר באיזה שנה כלי רכב לבנים של צה"ל קיבלו לוחיות רישוי צהובות במקום שחורות?

והאם רכב כזה עם לוחית צהובה, כשנמכר לשוק האזרחי נשאר עם אותו מספר רישוי או קיבל מספר חדש?

פורסם

למיטב ידיעתי הלוחיות השחורות של צה"ל לרכבי ת"ש הוחלפו לצהובות במהלך 2000/1 בתקופת האינתיפאדה השנייה. שמו לב שקל לבני דודינו בשטחים לזהות רכבים צבאיים לפי צבע הלוחית. השלב הבא - רגימה/פיגוע.

לגבי לוחית הזיהוי הצהובה - למיטב ידיעתי היא נותרה ללא שינוי. לדוגמא - ראה צילום של רנו מגאן I האצ'בק דיזל ידני למכירה עדכנית (משרד הבטחון לשעבר) . יש לה בדיוק את הסיומת של המגאנים הצה"ליים - 24. דגמים פרטיים שנקנו מקרסו היו באותה עת עם סיומות 10,29,35.

e1_1_3_181946_20150421210459.jpg

פורסם

מגאן דיזל אטמוספרית שגם הייתה למשטרה צבאית זה אחלה רכב מרדפים אחרי מכוניות כמו סונומה 4.3 ליטר, F350, E350 וכו' [emoji3]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תגידו אם אני לא טועה זכור לי שהיה גם רכבי מיצובישי גאלנט ולאנסר לצבא עם לוחיות שחורות אילו דרגות קיבלו אותם ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...