Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל פחח מקצועי- לטענתו הישרה אמר שהוא לא יצליח להגיע ל100% צבע.

הבוקר הייתי אצל המוסך המרכזי סמל"ת, הפחח שלהם נשמע איש מאוד ישר ואמין (בנאדם מבוגר נשמע עם ניסיון) שאמר שאין צורך בצביעה שלמה של הטומבון, הוא צובע את האזור.

כשאמרתי שאני פדנט ורוצה את הצבע 100% ואם הוא לא מסוגל שיגיד לי כי אני סתם אשגע אותו אחר כך- הוא אמר את מה ששכנע אותי: אתה חושב שאתה היחיד שמסתובב עם הרכב הזה בצבע הזה?

קיבלתי הצעה ריאלית ואדבר עם הפוגע.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר בין מוסך מורשה לבין איכות התוצאה. בסוף הכל תלוי ביד שמנענעת את הפיסטולט.

מקווה בשבילך שהשקיעו שם בבעלי מקצוע טובים כי זה צבע קשה לגיוון והתאמה.

ואין דבר כזה 100%, במיוחד לא בצביעה מקומית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אל תקח ללב, בשביל זה יש פגושים, ואתה באמת לא היחידי עם הצבע הזה.

בסוף הכל תלוי ביד שמנענעת את הפיסטולט.

פיסטולט שמופיע במערכה הראשונה,

ירסס את הטומבון במערכה השלישית,

שנאמר,

רשות הדיבור לחבר פיסטולט.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

כשאמרתי שאני פדנט ורוצה את הצבע 100% ואם הוא לא מסוגל שיגיד לי כי אני סתם אשגע אותו אחר כך- הוא אמר את מה ששכנע אותי: אתה חושב שאתה היחיד שמסתובב עם הרכב הזה בצבע הזה?

הפחח הזה מבין שאחרי ששילמת כבר אין לך הרבה מה לעשות.

תשגע אותו עוד פעם פעמיים עד שתתייאש, הוא נמצא במוסך ואתה צריך להגיע אליו.

ולעצם העניין - אופתע מאוד אם צבע מהגוון שהרכב שלך צבוע בו יהיה בר תיקון ללא הבדלים מורגשים, גם ברכב חדש עם גוון כזה זה כמעט בלתי אפשרי.

עריכה - ב- IS הישנה ששמשה אותי הרכב נמסר לי כשהספוילר התחתון שופשף קלות בתחתיתו (ככול הנראה) כשירד מהמובילית.

מכיוון שמדובר בשתי חתיכות פלסטיק שמחוברות אל תחתית הפגוש ביקשתי שיתקנו אותן.

ניסיון תיקון ראשון היה גרוע במיוחד, היו הבדלי גוון ניכרים בין הפגוש לבין הספוילר.

ניסיון תיקון שני יצא 'ככה', משהו שאפשר לבלוע במיוחד לאור העובדה שמדובר בחלקים שבתחתית הרכב.

וב- IS היה מדובר בגוון לבן פנינה - צבע שהרבה יותר קל לתקן ולהתאים וגם הרכב היה חדש לגמרי ולכן לא היו אמורים להיות הבדלי גוון בין הצבע שעל הרכב לצבע שמייצרים לפי הנוסחה.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

לפי מה שאתם אומרים- לקחת את הסכום הזה ולעשות בו דיטיילינג?

היום:

בעבר:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מלפני שבועיים:

הגיע אלי באחד הערבים חבר פורום, בעל אלפא כמו שלי אותו צבע גם (שחור אתנה)

משעה 8 וחצי עד 10 וחצי בערך ישבנו על הפינה של הרכב עם חומרי דיטיילינג.

התוצאה יצאה הרבה הרבה הרבה מעבר למצופה.

לאחד שחשבתי שסיימנו, הוא הוציא מהבגאץ' שלו צבע רכב שהכינה לו חברה מקצועית בהרצליה פיתוח (ליד המקום מפגש) של הצבע המדוייק של הרכב.

ועם מכחול דק דק עבר על הפס הדק שנשאר.

התוצאה מדהימה, רואים את הפס של המכה רק מזווית מסויימת:

http://srv2.jpg.co.il/1/5565d5343399d.jpg

http://srv2.jpg.co.il/3/5565d534219b0.jpg

היום:

בעבר:

פורסם

וואו!!

לא הצלחתי למצוא את השריטה בתמונות..!

איזה קנאה.. הלוואי ואני אצליח להפטר מה"קשקוש-מפתח" שעשו לי על התא מטען.... הפוסט שלך נותן קצת מוטיבציה.

אשמח אם תשתף בפרטים מלאים על ההליך שעשיתם, למען ה'דורות הבאים'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

וואוו באמת יצא ממש יפה , כל הכבוד

באמת היה עדיף לעשות את הפוליש ווקס וצביעה נקודתית מאשר ללכת למוסך ושיצבע לך חצי טמבון ורוב הסיכויים שהיו רואים הבדלי צבעים.

פורסם

סרגיי מאודיביה ארט דרש ממני להשאיר את הרכב ליומיים לצורך פירוק הטמבון , בלי פירוק לא הסכים לקחת את העבודה .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני לא יכול להסתדר 10 דק' בלי הרכב.

בכל מקרה- החלטתי שאמתין עם הפחחות והדיטיילינג שאני רוצה לעשות לרכב, אמנם הצבע במצב זוועה והכל, אבל אי אפשר לדעת מתי תפתיע אותך בחורה שלא יודעת לחנות או ימי אובך עם טפטופים שאלה הסיוטים של כל פאנט.

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...