Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז התחלתי ללמוד על דיטיילינג והחלטתי לקחת את הרכב הישן של ההורים, מאזדה 6 שנת 2003 כשפן ניסיונות (לא מפריע להם :) ) ,לפני שאני אגע ברכב שלי.

את כל מה שקשור לחוץ קראתי ולמדתי , ואחרי שאני אנקה את הפח והצבע , אני יעלה תמונות ותעזרו לי להבין איזה סוג פוליש וטיפול הרכב זקוק.

לגבי פנים יש 2 בעיות ישנות בדשבורד, וחשבתי לעלות אותם כאן לקבל הצעות.

הבעיה הראשונה , מדובר במעיין לכלוך שנמצא על הפלסטיקה , אבל זה לא יורד כמו לכלוך , גם מים עם סבון לא עזרו.

אולי אתם יודעים מה זה ? ואיך לנקות את זה?

לכלוך.jpg

לכלוך 2.jpg

בעיה שניה , אבא שלי עשה נזק ליד תיבת ההילוכים , ולא ברור איך , השמועות אומרות אצטון (אל תשאלו למה) , כמו שאתם רואים גם לא חסרות שריטות .

אשמח לקבל אצע איך לטפל בצבע שירד (ברור לי שזה מעבר לתכשיר כזה או אחר) , וגם בשריטות.

גיר.jpg

תודה רבה לכולם

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

בנוגע לתמונה הראשונה, נראה שמדובר בכתמים בעקבות תרסיס כלשהוא (אולי ספריי סקאי באיזה תחנת שטיפה רחמנא ליצלן).

APC אולי יעזור במעט, שווה לנסות.

בקשר לתמונה השנייה, אני לא כ"כ יודע מה ניתן לעשות - קשה להבין את המימדים שלו, האם החלק הזה בר החלפה?

M-TECH E46

פורסם

רוב הסיכויים ששכבת הלכה נפגעה (שמש,חומר אגרסיבי,או סתם עייפות החומר)

אבל קשה ממש לדעת מהתמונה - זו רק תחושה. אולי G4 יעזור? צריך לנסות.

1. אתה יכול לנסות עם APC כמו שציינו למעלה,יכול להיות שזה יעזור.

אני מוכן לנסות לעזור לך ללא עלות כמובן.

2. יש היום הרבה פתרונות לדש בורד מקולף/פגום וכד'. למשל פלסטידיפ.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה.

יש לך המלצה לAPC מומלץ?

אשמח גם לשמוע מה דעתך על כל התכשירים מחדשי הפלסטיק והגומי ? , לדוגמה Supreme Shine Protectant של חברת מגוויר , האם הם יכולים לעזור ? , או יותר גרוע לעשות נזק לצבע שעל הפלסטיק?

לגבי החלק שהתקלף , אני לא זוכר אם אפשר לפרק ולהחליף את החלק , אבדוק מחר .

yogev20 :

G4 זה תכשיר פוליש ?

פורסם

לא זה מחדש פלסטיק איכותי.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%98-Gtechniq-C6-100ml.html

מוצר דומה של אותה חברה.

שוב קשה להבין מהתמונה מה הנזק, אם ישנו? הכי טוב נסה עם APC אפילו של סופר סל.

לאחר מכן אפשר להתקדם הלאה.

פורסם (נערך)

שוב תודה.

סלח לי על הבורות ,אבל רשום על המוצר שזה עבור פלסטיק בצבע "מט" , האם הצבע הכסוף שלי נכנס להגדרה?.

דבר שני , גם לי קשה להבין מה זה , זה לא מחוספס ולא מרגיש כמו קילופים , מרגיש חלק.

עם מראה כמו של עובש.

פורסם

אוקיי , אני מבין שאין בארץ , אז נזמין מדוד EBAY (עולה 180 ש"ח!).

ברשותך אנצל את השירשור לבקש ממך המלצה לתכשיר טוב עבור ניקוי דשבורד ופלסטיקה , הדשבורד במאזדה לא עשוי מפלסטיק קשיח ,זה נראה כאילו יש עליו שכבת עור/דמוי/בד.

פורסם

אני אנסה מחר לנקות עם הAPC של שופרסל , במידה וושום פיתרון לא יעזור , אני אזמין את הC4 (בכל זאת המחיר שלו גבוהה למטרה)

יוגב, תודה רבה עוד הפעם !

• תוכן חדש...