Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה - 220 אלף שקל פלוס מינוס אפשר לחרוג מעט

ידני/אוטומט - אוטומט

נפח מנוע - 2 ליטר נשמע לי הגיוני מה שתמליצו

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - רכב ספורט

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) -

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) -

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2015

חדש/משומש - חדש

מספר מקומות ישיבה - 2/4/5. אפשרי שיהיה עם דלת אחת/שתיים/ארבע

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - 0

דרישות של צריכת דלק - שלא יהיה מוגזם יתר על המידה

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - נסיעה לעבודה בעיר אחרת ועוד 2 נסיעות בשבוע של שעה הלוך שעה חזור

מה הצרכים מהרכב - שיהיה כיף לנסוע בו, חוויתי, מהיר, חזק, שיראה טוב, מרשים.

פורסם
Megane RS CUP

GTI 7

Focus ST

למגאן ולפוקוס אין גרסאות אוטומטיות.

גולף GTI , אוקטביה VRS, ג'ולייטה תלתן אם נכנסת בתקציב.

מה דעתכם על הסובארו BRZ?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך, ופה ספציפית אין טעם לצטט גם את זו שמעליה.

הBRZ האוטומטית מתחילה מ237 אלף לפני מו"מ. אם תצליח להוריד אותם אז גם היא נכנסת למשוואה.

פורסם

אני הייתי מחכה למיאטה החדשה שאולי תגיע עם תיבה אוטומטית. היא תיכנס בתקציב והיא הכי רכב ספורט שאתה יכול לקנות במגבלות שלך.

:idea:
פורסם

אם יש לך אפשרות למתוח את התקציב, אני הייתי הולך על BMW220, עולה סביב 250.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך, ופה ספציפית אין טעם לצטט גם את זו שמעליה.

הBRZ האוטומטית מתחילה מ237 אלף לפני מו"מ. אם תצליח להוריד אותם אז גם היא נכנסת למשוואה.

נתנו לי בסוכנות של סובארו הצעה של 225 אלף כולל כמה תוספות, בנוסף הם יביאו לי אימובילייזר בשווי 2000 שקל לטענתם וטסט חינם ששווה 3000.

אני הייתי מחכה למיאטה החדשה שאולי תגיע עם תיבה אוטומטית. היא תיכנס בתקציב והיא הכי רכב ספורט שאתה יכול לקנות במגבלות שלך.

אפשר טיפה פרטים עליה, מפרט, סרטונים (אם יש ) מתי תגיע לארץ וכו'?

עריכה: שמתי לב שהיא עם גג פתוח. אני מעוניין ברכב עם גג סגור.

עריכה אחרונה על ידי Kar
פורסם

בנוגע ל-BRZ קח בחשבון את ההנעה אחורית, מנוע אטמוספרי, ותראה אם זה מתאים לך.

אני חושב שהיא נראת מעולה, ובנוסף מכונת דריפטים מהנה, ככה שבמקומך גם אני הייתי שוקל אותה ברצינות.

בנוסף תנסה להוריד אותם עוד, אחרי הכל היא לא כזאת פופולרית במכירות..

פורסם
בנוגע ל-BRZ קח בחשבון את ההנעה אחורית, מנוע אטמוספרי, ותראה אם זה מתאים לך.

אני חושב שהיא נראת מעולה, ובנוסף מכונת דריפטים מהנה, ככה שבמקומך גם אני הייתי שוקל אותה ברצינות.

בנוסף תנסה להוריד אותם עוד, אחרי הכל היא לא כזאת פופולרית במכירות..

לפי מה שהם אמרו אין להם כזאת במלאי ואם אני יקנה אותה הם יזמינו אחת במיוחד בשבילי, שאמרת פופולרית במכירות התכוונת בכל העולם או ספציפית בישראל? השאלה אם יהיה להם אינטרס להוריד עוד את המחיר, זה לא שהרכב שוכב באיזה מחסן שלהם או משהו, ומעלה אבק שיש להם אינטרס להיפטר מהרכב.

פורסם

בתור בעלים של סובארו BRZ חשוב שתשים לב לכמה דברים:

1) בענייני נוחות יומיומית: הרכב נמוך מאוד וקשיח, מהמורות בכביש מגיעות היישר לתוך עמוד השדרה שלך.

המושב האחורי לא רלוונטי לכלום, אפילו הכלב שלי מתקשה לשבת שם בנוחות.

2) הרכב לא "מפנק" כמו רכבים אחרים בסכומים דומים.. תוכל למצוא רכבים מאובזרים יותר בשביל הכסף שלך.

3) אם אתה מחפש רכב סופר מהיר, עדיף שתבדוק אלטרנטיבות אחרות. בעדיפות למנועי טורבו.. רוב האנשים מעדיפים את הריגוש של בעיטת כוח מתפרץ וברכב הזה בניית הכוח היא לינארית. כדי להאיץ ולשמור על קצת מהיר צריך לטפס במעלה הסל"ד ולשמור את הרכב שם.

אלו הם החסרונות המרכזיים מבחינתי, אז קח גם אותם בחשבון.

על היתרונות תוכל לקרוא בהרחבה בהמון סיקורים שנעשו לרכב.

אישית, אני נהנה בטירוף מהרכב הוא מספק לי הרים של הנאה בכל נסיעה :)

פורסם
בתור בעלים של סובארו BRZ חשוב שתשים לב לכמה דברים:

1) בענייני נוחות יומיומית: הרכב נמוך מאוד וקשיח, מהמורות בכביש מגיעות היישר לתוך עמוד השדרה שלך.

המושב האחורי לא רלוונטי לכלום, אפילו הכלב שלי מתקשה לשבת שם בנוחות.

2) הרכב לא "מפנק" כמו רכבים אחרים בסכומים דומים.. תוכל למצוא רכבים מאובזרים יותר בשביל הכסף שלך.

3) אם אתה מחפש רכב סופר מהיר, עדיף שתבדוק אלטרנטיבות אחרות. בעדיפות למנועי טורבו.. רוב האנשים מעדיפים את הריגוש של בעיטת כוח מתפרץ וברכב הזה בניית הכוח היא לינארית. כדי להאיץ ולשמור על קצת מהיר צריך לטפס במעלה הסל"ד ולשמור את הרכב שם.

אלו הם החסרונות המרכזיים מבחינתי, אז קח גם אותם בחשבון.

על היתרונות תוכל לקרוא בהרחבה בהמון סיקורים שנעשו לרכב.

אישית, אני נהנה בטירוף מהרכב הוא מספק לי הרים של הנאה בכל נסיעה :)

הסעיף הראשון שרשמת הוא בעיקר מה שמדאיג אותי. הרכב משתפשף הרבה בלמטה? עובר במפרים לפחות בשלום?

פורסם

לא 'משתפשף מלמטה' בכלל ובמהירות מתאימה עובר במפרים כמו פרייבט רגיל.

גם הקשיחות, היא לא מהסוג ה'דרגשי' אלא דווקא תחושה חיובית של 'הידוק',

הרכב מצמיד את גלגליו לכביש ועוקב אחרי התוואי : מתקשר [כנדרש] עם התחת

ולא עם עמוד השדרה. תצטרך לנהוג בעצמך, לכל יוזר יכולה להיות דעה שונה ולגיטימית.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...