Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מה קורה???

רציתי לדעת כמה בערך עולה שיעור נהיגה על אופנוע ?כמה עולה טסט? בקיצור כמה יעלה לי להוציא רשיון על אופנוע?

דבר נוסף אם אפשר ללמוד ישר על "עד 500" או שחייבים ללמוד "עד 50" ורק אז אפשר את הקטגוריה של ה 500

תודה....

פורסם
אנשים מה קורה???

רציתי לדעת כמה בערך עולה שיעור נהיגה על אופנוע ?כמה עולה טסט? בקיצור כמה יעלה לי להוציא רשיון על אופנוע?

דבר נוסף אם אפשר ללמוד ישר על "עד 500" או שחייבים ללמוד "עד 50" ורק אז אפשר את הקטגוריה של ה 500

תודה....

שיעור של שעה עולה בסביבות 80-100 תלוי איפה אתה לומד

טסט בדרך כלל עולה 2 שיעורים למורה + אגרה (שאני לא זוכר כמה היא אבל בסביבות 114 שקל)

עד 500 סמ"ק צריך לקחת 10 שיעורים של שעה מינימום

ואפשר להוציא ישר לעד500.

אני עכשיו לומד , אני כבר לקראת טסט (אוטוטו)

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
עד 500 סמ"ק צריך לקחת 10 שיעורים של שעה מינימום

ואפשר להוציא ישר לעד500.

שטויות. לרשיון עד 500 סמ"ק (בין אם הוא ידני או אוטומטי) צריך לקחת 15 שעורים, לפחות.

כל שעור הוא 40 דקות.

נכון, זה יוצא 10 שעורים של שעה, אבל מה שלא אמרו לך הוא שניתן לקחת 2 שעורים של 40 דקות כל יום בלבד, ולא שלושה (ששווים לשניים של שעה) - כן כן, מבחינת החוק.

פורסם

לגבי מורה :ספורטה באשקלון למדתי אצלו והוא בסדר גמור (נכון ללפני 3.5 שנים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תודה אחי..

יש מצב שמישהו מכיר מורה מהאזור של קרית גת קרית מלאכי (משהו מקומבן)?

חביבי (עם דגש ב-ב'), אם אתה רוצה להשאר בחיים ולא להרוג אף אחד, אל תעשה רישיון אצל מורה "מקמבן".

אם בכל זאת החלטת ללמוד עם מורה שכזה, תגיד לי שאני אדע לא להגיע לקריית גת וקריית מלאכי.

בקיצור אם אתה רוצה רישיון לאופנוע, אך ורק אצל מורה טוב שלא מחפף.

אתה לא היית רוצה שיחחפו בבטיחות של המשפחה שלך נכון ?

אז גם אני לא רוצה שרוכב "מקומבן" יהרוג לי את המשפחה והקרובים

ובכלל שיהרוג בן אדם חף מפשע ויהרוס את משפחתו.

הצעה שלי, רד מהעניין של מורה "מקמבן".

פורסם
שטויות. לרשיון עד 500 סמ"ק (בין אם הוא ידני או אוטומטי) צריך לקחת 15 שעורים, לפחות.

כל שעור הוא 40 דקות.

מה בדיוק שטויות ? אמרתי 10 שעורים של שעה = 15 של 40 דקות

נכון, זה יוצא 10 שעורים של שעה, אבל מה שלא אמרו לך הוא שניתן לקחת 2 שעורים של 40 דקות כל יום בלבד, ולא שלושה (ששווים לשניים של שעה) - כן כן, מבחינת החוק.
אוקיי... אם אתה אומר

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

חכם מאוד ללכת ללמוד אצל מורה מקמבן לך על זה אח שלי ואז תתקמבן על איזה אספלט נחמד ויפה !!1!!@@@!!!

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם

אנשים דיברתי עם מורה לאופנועים הוא אמר לי שעולה 500 שקל השיעורים ו 200 על הטסט?

בעיקרון זה כמה שיעורים שרוצים מן קבלנות...או משהו כזה..

נראה לכם מחיר סביר?

פורסם
תודה אחי..

יש מצב שמישהו מכיר מורה מהאזור של קרית גת קרית מלאכי (משהו מקומבן)?

ומתוך כוונה לשמור את הראש "מעל המים" ולעלות, ולו במקצת, את רמת הדיונים כאן, אני מזכיר את כלל מס' 11 בכללי הכתיבה בפורום:

"פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,

זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!!

כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה

כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי"."

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...