Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי השכרה לשעבר,וואלה חוץ מהחלפת צמיגים ומצבר אין תלונות רכב מאד אמין,לא הכי סוחב בעליות בכל זאת מנוע 1.4 ,די חסכוני אם לא משתמשים במזגן 3 שנים אצלי מרוצה

פורסם

מה הבעיה לקחת רכב כזה?

אם הרכב במצב יפה חיצוני ופנימי, אם הוא מטופל, אם הוא עובר בדיקה - אז אפשר להתקדם.

כמובן, שהמיקוח מתחיל ממחירון מינוס 35% וצריך להתקרב למחירון מינוס 40%. ככה לפחות, קונים בזול ומוכרים אחרי כמה שנים בזול.

אני מניח שרכב כזה צריך לעלות סביבות 25K. זה מחיר לא רע לרכב שיכול לשרת סטודנט במשך 3 שנים של לימודים.

פורסם
מה הבעיה לקחת רכב כזה?

אם הרכב במצב יפה חיצוני ופנימי, אם הוא מטופל, אם הוא עובר בדיקה - אז אפשר להתקדם.

כמובן, שהמיקוח מתחיל ממחירון מינוס 35% וצריך להתקרב למחירון מינוס 40%. ככה לפחות, קונים בזול ומוכרים אחרי כמה שנים בזול.

אני מניח שרכב כזה צריך לעלות סביבות 25K. זה מחיר לא רע לרכב שיכול לשרת סטודנט במשך 3 שנים של לימודים.

מה הבעיה? ריבוי נהגים, שקורעים לרכב את הצורה, מתנהגים לרכב לרוב בזלזול, שום טיפול דיטיילינג וקצת טיפולים מכניים לא באמת מסתירים את הבלאי והחיים הקשים שהרכב עבר.

זה שהרכב היה "צמוד לקצין", זה לא אומר שהוא לא נתן מדי פעם לאחד הנגדים שלו לנהוג, לחלק מהחיילים בבסיס, לרס"ר ולעוד עשרות אנשים, אז אני הייתי נמנע מרכב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...