Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאורטית:

במידה והאיש אכן יורשע במשפט, היש סיכוי שישללו לו את רשיון הנהיגה שלו(באם על רכב פרטי/קטנוע וכו..)?

פורסם

ויותר מכך, מרבית רוכבי האופניים הם צעירים ואפילו ילדודס..!!!

נניח שייכנסו באין כניסה (דבר שקורה הרבה..), האם ישללו להם רישיון או יתנו להם דוח??!!

ונניח שילד שעבר עבירה זו והינו בן 10, יקבל מניעה להוצאת רישיון במשך 5 שנים, אז ממילא זה לא שווה משהו..

אני גאה לגור בישראל..

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

שימו לב שהרוכב רכב על "אופניים מוזרות שנוהגים בהם בשכיבה", אני לא מכיר את הרוכב אבל הרבה רוכבים מוגבלים רוכבים בהן וזו אולי הסיבה שלא עלה למדרכה בהוראת השוטר.

דרך אגב עפ"י הוראת התעבורה אופניים מוגדרות ככלי רכב ואסור לרכוב בהם על המדרכה אלה רק בכביש לתשומת ליבנו הנהגים ברכב.

לפי דעתי מה ששיגע את השוטר שהוא רכב עם אוזניות דבר שאסור, ואולי הוא גם התחצף לשוטר.

פורסם
איזה דוח עלוב איזה שטות אחת גדולה רואים שהוא חישבן לשוטר......

היייתי דופק לו בריחה בפנים.

תמיר

במקרה של השוטר הנ"ל, הוא בטח היה אומר לעצמו: "אכל אותה הברחן הזה. רשמתי את המספר שלו".

פורסם

במקרה של השוטר הנ"ל, הוא בטח היה אומר לעצמו: "אכל אותה הברחן הזה. רשמתי את המספר שלו".

חחחחחחחחחחחח אהבתי

אבל לדעתי באמת אסור לנסוע עם האופניים שהוזכרו שמעתי על זה פעם שזה לא חוקי.

יש תחוריות של זה. זה די מגניב.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מה כל הסיפור, אין מספר רישוי על האופניים מן הסתם, הדו''ח מגיע בעקבות מספר רישוי, לא לפי מספר תעודת זהות, ככה שגם אם הוא לא ישלם אף דו''ח של 100 שקל לא ירדוף אותו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חחחחחחחחחחחח אהבתי

אבל לדעתי באמת אסור לנסוע עם האופניים שהוזכרו שמעתי על זה פעם שזה לא חוקי.

יש תחוריות של זה. זה די מגניב.

השוטר בטח גם חיפש איפה לתקוע את הדו"ח ולא מצא, אז הוא אמר לרוכב: "עוד מילה אחת ואני מוסיף לדו"ח סעיף על זה שפירקת את המגבים".

פורסם

עכשיו זה רציני אני כל יום עושה כושר 10 ק"מ על האופניים שלי

ואלף פעמים עברתי ליד משטרה בצומת ראשית נגד כיוון התנועה עם אוזניות "שמשמיעות צליל":-P

מה הוא יתן לי שלילה על זה:-P

דרך אגב אני על שלילה אז אני אלך לכלא:shock:

איזה מדינה !!!!!!!

פורסם

וקחו בחשבון שאסור לו לפתוח במרדף כי זה מרדף לא מוצדק :)

תודה מראש.

פורסם
מה כל הסיפור, אין מספר רישוי על האופניים מן הסתם, הדו''ח מגיע בעקבות מספר רישוי, לא לפי מספר תעודת זהות, ככה שגם אם הוא לא ישלם אף דו''ח של 100 שקל לא ירדוף אותו.

כן ,אבל לא יתנו לו לעשות טסט...

:lol:

• תוכן חדש...