Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצרף לכם כמה תמונות של המאזדה 2 שלי.

חזרה היום מטיפול חיצוני אצל דורשיין - האמת לא הכי מרוצה כי נשארו שריטות שלא ירדו בטיפול לצערי.

א.jpg

ב.jpg

ג.jpg

ד.jpg

ה.jpg

ו.jpg

ז.jpg

ח.jpg

פורסם

הטיפול החיצוני עלה 650 ש"ח במזומן,

לפני כחודשיים עשיתי אצלם גם טיפול פנימי שעלה 600 ש"ח במזומן.

לגבי הפנסי ערפל אחוריים - האם רק פנס אחד צריך להידלק או שתיים? שמתי לב שרק השמאלי נדלק ואילו הימני נשאר כבוי.

פורסם

העבודה דווקא נראית טובה, אם יש שריטות עמוקות לא תמיד אפשר להעלים אותן אין מה לעשות בנוגע לכך

מלבד זאת הרכב שלך שנת 2008 ונראה כאילו יצא מהמפעל.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה,

הבחור אמר לי שם לפני שהוא לא רוצה להבטיח לי כלום לגבי השריטות כי הן נראות עמוקות,בסופו של דבר הוא צדק והן נשארו.

על דלת הנהג יש מן מכה קטנה כזו וכמה שריטות די מעצבנות,השאלה אם כדאי לצבוע את כל הדלת (כי אן אפשרות אחרת) או להשאיר את זה ככה.

צביעת דלת עלולה לעלות הרבה כסף

פורסם

זה נקרא ציפוי דורשיין,ככה הם קוראים לו.

הבנתי גם שהם לא עושים פוליש ווקס בטענה שזה מוריד את הצבע ושה"חומר" שלהם הוא חומר טוב שנכנס לתוך הצבע של האוטו ונותן ברק.

פורסם

חידוש ריפודים עשיתי לפני חודשיים אצלם.

אין לי מושג אם עשו לי גם פלסטלינה,מניח שלא.

לגבי השריטות,אם יהיה לי זמן מחר בבוקר אעלה כמה תמונות כדי שתראו במה מדובר.

*לגבי הפנסי ערפל אחוריים - האם רק פנס אחד אמור להידלק או שתיים? שמתי לב שרק השמאלי נדלק ואילו הימני נשאר כבוי.

פורסם

אחד זה פנס ערפל והשני זה פנס שמאיר לך שאתה עושה רוורס.

למיטב ידעתי פנס ערפל אחורי יש רק אחד בדר"כ, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

בעזרת מה אני יכול לנקות לשלשלת ציפורים מהפח מבלי לשרוט את האוטו?

היום השתמשתי עם קצת מים ומטלית מיקרופייבר.

יש דרך מומלצת?

פורסם

אם אתה לא רוצה לקנות חומרים, קח מטלית מיקרופייבר, טבול אותה במים (מים חמים לכתמים קשים יותר), תניח אותה על הלשלשת ותמתין כמה דקות. אחרי כמה דקות הלשלשת תתרכך ותוכל לנגב בלי בעיה.

פורסם

אם אתה רוצה לדעת איזה טיפול עשו טוב או רע תוציא את הרכב לשמש ותוכל לראות הכול .

לפי מה שאתה אומר עבודה ב 650 ש"ח לא יכולה להיות טובה ,למה אני אומר את זה כי רואים לפי איך שהם ניקו לך את הכיסאות לפני חודשיים יש מלא כתמים בצד של הכיסא ..

• תוכן חדש...