Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

 

 

לא מזמן קניתי חיישן טמפרטורה חיצוני לשים באיביזה 2010 שלי, השיטה פה היא בעצם לחתוך את הצינור של הרדיאטור ולשים מחבר כזה:

 

$_57.JPG

 

 

שעליו כמו שאתם רואים יש הברגה שמתאימה לחיישן טפרטורה.

 

ככה זה יראה:

 

$_12.JPG

 

מכיוון שאני לא כל כך מתלהב לחתוך את הצנרת של הרידאטור חשבתי על פיתרון יצירתי אחר, לנתק את הצינור מהרדיאטור ולחבר עוד צינור קטן שעליו יתלבש המחבר מצד אחד והצינור המקורי מצד שני, ככה אני לא פוגע בצנרת המקורית של הרכב ותמיד אני יכול לחזור חזרה למתכונת המקורית אם אני אתקל באיזושהי הבעיה.

 

 

השאלה שלי היא כזאת, לדעתי יצא בסוף שאני יאריך את הצנרת של הרדיאטור בכ - 10ס"מ (הצינור + המחבר), יש עם זה איזושהי בעיה?

 

 

מקווה שההסבר שלי היה מובן, אם לא אשמח לענות על שאלות.

 

 

אשמח לחוות דעת מכם, אני יודע שיש הרבה שרוצים גם לעשות את הפרויקט הזה אז אשמח אם תהיה היענות וככה אוכל לצלם מדריך מסודר על איך לבצע את זה.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

מדידת טמפ' בצינור של הרדיאטור לא נותנת אינדיקציה מהימנה לטמפ' המנוע.

החיישן הזה צריך להיות ממוקם איפשהו במעגל הקטן לפני הטרמוסטט.

 

 

פורסם

יש לך רעיון לאן כן כדאי אז לחבר את החיישן?

 

בהתחלה עלה לי רעיון לשים מפצל לחיישן טמפרטורה המקורי ואז לחבר את שתי החיישנים ביחד וככה לקבל קריאה מדויקת, אבל אצלי החיישן נמצא בתוך בית הטרמוסטט מה שהופך את העניין לממש בעייתי.

פורסם

אתה מתכוון לשים את החיישן הזה כמה שיותר קרוב לחיבור את הטרמוסטט?

 

כי אם זה ככה אני יכול פשוט לחבר את הצינור והמתאם ישר לכניסה\יציאה של הטרמוסטט במקום לרדיאטור.

×
×
  • תוכן חדש...