Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבים חדשים, חיברתי כבר אחד ואילו השני הגיע עם התופסן שצריך להרכיב ויש בעיה שאני לא מצליח לשים אותו. התופסן הוא אותו התופסן שהיו במגבים הישנים וגם בשני החדש אבל משום מה הוא לא נתפס לי בכלל, ניסיתי את כל האפשרויות חוץ מלשים את התופסן על הזרוע עצמו מה שלא נראה לי הגיוני כי גם המגב הראשון הגיע עם התופסן מחוברים.

ועכשיו המגב השני הישן בזרוע של הנוסע פשוט לא יוצא ואני מפעיל כח, מרגיש ממש חלוד וקשה שם ואני מפחד לשבור את הזרוע כי אם בחור רזה כמוני מצליח לנענע את הזרוע תוך כדי שמנסה להוציא את המגב זה כנראה באמת עדין. אין לי שום ספריי לרסס ולא בא לי לגשת לשכנים או למכונאים בשביל השטויות האלו.

תודה רבה.

אגב, בטעות גם שמתי מגב של ליד הנוסע במגב של הנהג, אבל זה 18 במקום 20, לא כזה קריטי נכון ?

פורסם
מה זה לא קריטי יהיה שטח ניגוב קטן , וזה לא מסובך להחליף מגבים, בכל תחנת דלק יעזרו לך בחינם.

זה מעצבן כי אני ידוע להחליף אבל קשה להחליף פה והתופסן לא נתפס...מקסימום אני אקפוץ וכן יש שטח ניגוב טיפה קטן, בדקתי. עוד דבר שצריך לשים לב לזה שבגלל שזה גם טיפה קטן האורך של הגומי לא הגיע עד הסוף של הזרוע בשתי הצדדים ולכן השמשה נשרטה לי טיפה אז לשים לב אם שמים מדיה קטנה למשוך את המגב עד הקצה.

• תוכן חדש...