Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא מזמן מכרתי את הפוקוס הצמאה שהייתה לי

מחפש כרגע משפחתית קטנה (למרות שאני רווק ונהג יחיד ברוב המוחלט של הזמן)

תקציב ~70K פלוס מינוס, מעדיף מסוכנות כלשהי אבל אם יש מציאות ביד2 זו תמיד גם אופציה.

דרישות:

חסכונית בדלק (עם הפוקוס הייתי עושה 1:8, מחפש משהו הרבה יותר חסכוני מזה)

סקסית (הפוקוס שהייתה לי הייתה 5 דלתות, אני מחפש משהו עם צורה דומה)

נוחה ומאובזרת כמה שאפשר

מפנקת ורכה (גם במושבים וגם במתלים ובולמי זעזועים)

שנתון גבוהה ככל האפשר במגבלות התקציב.

נכון לעכשיו מצאתי 2 מועמדות שמצאו חן בעיני

סיויק החדשה 2010 האצ'בק קומפורט (ב74 אלף - זה מחיר סביר בשביל רכב כזה עם בערך 85 אלף ק"מ עליו?)

סיטרואן C4 2011 (גם האצ'בק כמובן) בגרסא קצת יותר מאובזרת (עולה בערך 5K פחות מהסיויק, סוכנות אחרת)

=6128&compare-version[]=7423"]קישור להשוואה

יתרונות ל C4

שנתון גבוהה יותר, חסכונית יותר, מחיר זול יותר לקניה. נוחה יותר (עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן אבל ישבתי והיא מאד נעימה ונוחה)

מאובזרת יותר

וחסרונות מול הסיויק אין לה ממש לדעתי (על סמך ההשוואה בלינק)

אני אוהב את הצורה של הסיויק קצת יותר אבל בגדול גם ה C4 יפה מאד לדעתי

ראיתי בדיקות קומפיוטסט של 2 הרכבים, שניהם נראים spotless ממש, הכל נקי.

ועדיין כולם אומרים לי לא לגעת בצרפתיות מנימוקים שלא ממש הבנתי למעט "בעיות שונות ומשונות במערכות חשמל וטכנולוגיה"

אשמח לחוות דעתכם על הבחירה בין ה-2 ואשמח לשמוע על הצעות שלכם לרכבים דומים בתקציב ובדרישות.

תודה רבה

פורסם

אם אתה רווק למה אתה צריך משפחתית? קח יונדאי I20 ידנית 1600, תהנה וסע לשלום. גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק טובה.

אופציה נוספת ולדעתי עדיפה- סקודה פאביה 1.2TSI ידנית.

• תוכן חדש...