Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה ! ברור לי שהבדיקה הזאת לא שווה ואני הולך לבדוק מטעמי, כרגע הבעיה היא איפה כי אני ממש לא מבין בזה , לגבי הסעיף , בכללי זה סעיף שמופיע כמעט בכל רכב לטענתו זה הדברים רגילים של פה ושם מכה בנסיעת 2 קמ"ש כאלה , שריטות והדברים הרגילים של היומיום . כמובן שגם על זה אני לא סומך ויבדוק כשהרכב יגיע , תודה רבה ! בבקשה עוד תגובות ! רעיונות למקומות וכל דעה שעולה בראשכם .

פורסם
בעיקרון הבדיקה לא שווה יותר מדי.

מה שכן, מעניין מה זה תיקונים כללים ופגיעות במרכב. מה בדיוק תוקן/ הוחלף?

הצמיגים כנראה זקוקים להחלפה.

אני קניתי רכב באותו אזור מאוטו סנטר, ולא יעזור כלום, הנציג שבא איתי מכיר את כל העובדים במכון והיו שם לפחות עוד 4 נציגים של חברות אחרות.

יש שם כל כך הרבה נציגויות של חברות ליסינג שאין סיכוי שתמצא מכון שכף רגלו של נציג חברת ליסינג לא דרך בה.

אני עושה טסטים כבר כמה שנים במ.מ.מ. ומרוצה מהם, לא יודע איך הבדיקה לפני קנייה.

בנהיגה תשים לב לגיר, החלקות (דומה לגז ביניים בידני), מכות בהחלפת הילוכים, האם יש רעש בזמן לחיצה על הגז (בעיית מייסבים), תאיץ מהמקום ותיתן כמה קיקים, תשלב לרוורס.

תבדוק ויזואלית את המנוע לנזילות, מים על מדיד השמן. בבדיקה שתעשה כבר תקבל אינדקציה על המנוע (הספק/ קומפרסיה).

עדות לתאונות בתא המנוע (ריתוכים, ברגים שהוחלפו, קורות רוחב עקומות), בתא מטען תרים את הריפוד ותחפש עדות לריתוכים

תבדוק שכל מה שצריך לעבוד עובד, כולל כל המתגים והמזגן על חום וקור.

כמובן תבדוק בלמים כי בבדיקה לא בודקים את זה אף פעם.

לאחר הבדיקה הבוחן יסביר כל סעיף ותתעקש להבין ממנו האם מדובר על תקלה אמיתית או כסת"ח, תעלה לכאן את הבדיקה מטעמך ואז נמשיך.

בהצלחה

תודה רבה תאמת אני רואה המון המון המלצות על מ.מ.מ ואני מאוד מעוניין לעשות שם רק שהמניעה היחידה שלי היא שאת הרכב שאני רוצה לבדוק בדקו כבר לפי הטופס של אלבר במ.מ.מ אני מניח שסניף אחר אבל זה הם . אתם אומרים שכדי בכל זאת ? אני מאמין שיש להם את הטופס הבדיקה שגם לי יש רק ממוחשב ואני מפחד שיעתיקו ממנו בשביל לכסות את התחת של עצמם .

• תוכן חדש...