Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מחפש ראוטר אלחוטי (לשידור WIFI למחשב ביתי), בעל כניסת SIM ושפועל ע"ג הרשת הסלולרית, ובנוסף, בעל חיבור לטלפון רגיל ביתי.

המטרה היא לרכוש SIM שישמש כתחליף לקו טלפון קונובציונאלי מבית בזק, ועל הדרך יספק גלישה באינטרנט ע"ח חבילת הגלישה.

כמות הגלישה היא מועטה ביותר, כך ש3GB בהחלט יספקו מעל ומעבר, וככה משלמים עד 50 ש"ח לחודש, על קו טלפון ביתי+ אינטרנט.

הראוטר יעבוד באזור עם קליטה בעייתית מאוד, בלשון המעטה. לכן הוא יותקן במיקום בעל קליטה טובה יחסית, ומשם למשוך כבל לטלפון (כטלפון קווי), וכמובן ישדר אינטרנט למחשב.

אני בעצם מחפש פיתרון במחיר שפוי. אפשר גם להציע רעיונות כגון קומבינציה אחרת של המכשור שיתן מענה לעניין.

בינתיים, פיתרון אחד שראיתי כאן, תומך בתדרי דור 3 של 900 ו-2100 בלבד. אני מחפש משהו שתומך גם בתדר 850 (שכן הקליטה הטובה יותר שיש באותו מקום היא על התדר 850 של סלקום/ פלאפון).

לגבי תמיכה בדור 4, המכשיר מתאים לכל הרשתות, אבל קודם שיגיע הדור 4 לאותו מקום (שממוקם ממש לא במרכז הארץ). לכן מחפש תמיכה טובה בדור 3.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...