Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול האחרון אצלי שמתי פילטר שמן ופילטר דלק של אותה החברה כמו שקנית. קניתי כל אחד מהם ב-20 ש"ח כחלק מרכישה קבוצתית, אמרתי ששווה לתת צ'אנס לפילטר שמן הזה אחרי שקיבלתי מהיבואן פילטר שמן סיני שמתיימר להיות מקורי במחיר 70 ש"ח. אפשר לראות כאן אודות העניין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522238-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%9A-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%A6%D7%93-%D7%9C%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C

לפילטר כנראה יש שסתום אל חזור כי נורית השמן נכבית יחד עם ההנעה, בניגוד לפילטר ה"מקורי" שנמכר בסמלת.

לפחות במקרה שלי הפילטר הזה עדיף על ה"מקורי".

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרק! הפילטר שמן דווקא קוריאני לא סיני...

טוב לדעת, במוסך פעם ניסו למכור לי פילטר דלק מהחברה הזאת לא אהבתי שאין לה שם מוכר

בכללי פילטר שמן של MANN עם המספר הסידורי הזה עולה 42 שקל ומיוצר בגרמניה,אז כמה כבר חסכת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שסתום שמונע מהפילטר להתרוקן ולחץ השמן עולה מהר יותר בהתנעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם ההפרש בינו לבין פילטר מקורי סביר, לך על המקורי.

כנ"ל לגבי תחליפי של חברה מוכרת.

אבל בכל מקרה זה לא אחד מהפילטרים מהסוג הנחות ביותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
פילטר השמן הוא סיני רצוי להחליף

מרק! הפילטר שמן דווקא קוריאני לא סיני...

אם שמתם לב, על אריזת הפילטר רשום Alonim filter marketing. חיפוש זריז בגוגל מעלה שזו "חברה" ישראלית.

אולי זה מוצר טוב ואולי לא, אין ממש דרך לדעת ללא ניתוח מקצועי של הפילטר, אבל למה לקחת סיכון? כ-מה כבר עולה פילטר שמן מקורי?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע למה אתה קונה פילטר שמן תחליפי, כשאתה יכול לקנות מקורי בעוד כמה שקלים.

בפעם האחרונה שהחלפתי פילטר שמן מקורי ל205 שלי הוא עלה לי 45 שקל בחנות חלפים פה באשדוד.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

קניתי היום פילטר מקורי (45ש"ח) אגב, הציעו לי תחליפי קוריאני ב25, הבדל משמעותי...

וקניתי גם שמן valvolin 10-40, הייתי בכמה חנויות וכולם אמרו שבגלל שזה רכב ישן (97') אני צריך 15-40, אמרתי להם שלרכב יש קילומטראז' נמוך (85,000) חלקם התעקשו על ה15-40 וחלקם אמרו שאקח 10-40, מה אתם אומרים?

ומה אתם אומרים על החלפת שמן גיר? בספר של הרכב כתוב שלא מחליפים בכלל אבל ראיתי פה בפורום שהרבה החליפו...

הגיר שלי קצת מעצבן, ההילוכים לא נכנסים כ"כ חלק, הרוורס לפעמים לא נכנס ואז אני מחזיר לניוטרל עוזב קלאצ' ומשלב שוב ואז הוא נכנס, אבל הכי מעצבן זה הילוך ראשון, הוא לא נכנס רק שאני נוסע ממש ממש לאט ועם רגל על הברקס (בפקקים זה ממש מעצבן ואני מפחד שיכנסו בי מאחורה, אנשים לא מבינים למה לפני נוסעים ואני פתאום לוחץ על הברקס), מישהו יודע למה זה קורה?

החלפת שמן גיר יכולה לעזור?

תודה!

:-P
פורסם

שמן מנוע 10-40 איכותי יעשה את העבודה מעולה עובדה שלי נסעה עם צריכה של 0 שמן בין טיפול לטיפול. על 10-40 וולוולין שמן מעולה קניתה כמה עלה ?

לגבי הגיר ההחלפה פשוטה קנה שמן איכותי ותחליף סביר שאולי חסר לך שמן בגלל זה כל התופעות שאתה מזכיר . השמן פשוט ולא יקר .

מצד שני אם יש לך איזה ציריה או גומיה פנימית בציריה להחליף אז בכל מקרה תצתרך לפרק ולמלא שמן גיר אז בדוק את הנושא. על הדרך. שלא תחליף סתם פעמיים .

פורסם

טוב שהתעקשת על פילטר מקורי וגם השמן שקנית מחברה מצוינת, לדעתי תשתמש ב- 10W40 חצי סינטטי זו הצמיגות שהבנתי שמשתמשים בה.

לגבי ההתנהגות של הגיר אני יכול לומר לך שככה זה גם היה אצלי ב-306 וגם ב-205 שאני נוהג בה עכשיו, אז כנראה ככה הגיר מתנהג :roll:

החלפת שמן אולי תעזור או לא אבל לא יזיק להחליף שמן גיר, אז אם יש לך הזדמנות תעשה זאת.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

רק רציתי לסבר את האוזן שKIXX זהו שמן מקורי וממולץ שבא עם רכבי יונדאי החדשים זו לא חברת מדבקה.

אם הוא טוב גם למנוע האירופאי? זה אני כבר לא יודע.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

השמן של וולוולין בג'ריקן לבן 5.1 ליטר עלה 110, איך המחיר?

לא נראה לי שחסר שמן גיר אבל נראה לי שבכל זאת אחליף מתישהו לשמן איכותי... איזה צמיגות מומלצת?

שניר! נראה לי הזוי להגיד שפיג'ו הוציאו את הרכב עם גיר כזה מעצבן, לא?

:-P

• תוכן חדש...