Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בטח מכירים את זה שבחורה רושמת בוואטס-אפ כל הודעה חפירה שלא נגמרת נכון?

יש כמה בנות שחופרות לי במיוחד לאחרונה ואני חייב את העזרה שלכם!

ראיתי שאצל חבר בגלקסי S3 יש תכונה מובנית כזו בטלפון.

יש לו שם שפות כמו: עברית, אנגלית ורוסית.

נגיד שאני רוצה לרשום הודעה בוואטס-אפ, אני מדבר וזה רושם את מה שאני אומר.

ממש אהבתי שכמעט ואין שגיאות ואם יש אני יכול לתקן בשניה.

יש אפליקציה טובה כזו (אייפון 4)? אפליקציה קלה לשימוש שמתרגמת טוב, חייב שהיא תעבוד עם הוואטס-אפ!

זה ממש נוח ואם מישהי חופרת לך 100 מילים בכל הודעה אתה יכול לחפור לה כפול בלי מאמץ

עד שהיא תתייאש ותבין עד כמה היא חופרת :idea:

תודה מראש לעוזרים,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין המלצות?

אף אחד לא מכיר משהו? :cry:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האייפון שלך ישן מדי. מה לעשות, כבר מכשיר בן 4 שנים.

מ4s יש סירי ויכולת הכתבה מובנית באייפון.

ממערכת הפעלה 8 תהיה יכולת הכתבה בעברית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אהה מגניב!

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...