Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב מוגבל ל 20 אלף ש"ח .

האופציות:

מאזדה 626 בשנים 2001-2002

ניסאן פרימירה 2003

פולקסוואגן פאסאט 2002-2004.

מבחינת אמינות? צריכת דלק?

ידוע שמותג פוקסוואגן לא שומר על אמינות כמו השניים האחרות, מצד שני אין ניסאן פרימירה אחת בשנה הזאת שהלכתי לראות ולא הייתה אחרי שיפוץ גיר, ראש מנוע ומה לא.

מנסיעה בשלושתם הפאסאט מרגישה הכי נכון, מבחינת מראה הפרימיירה. או שבכלל עדיף האמינות של מאזדה?

מצפה לצריכת דלק של 1-9 1-10, יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף מבין השלושה?

פורסם

מתוך המבחר הייתי בוחר ב-626, צריכת דלק גבוהה יחסית, אבל אמינה מאוד, וחלקים בשפע.

הייתי גם בוחן את הגאלאנט של מיצובישי מהדגמים האחרונים, ממש לא נופל ממה שהצגת ואפילו יותר יפה מהם ויותר זול ואמינות מופתית.

בפאסאת ובפרימרה לא הייתי בוחר מחשש ליותר סיכוי לתקלת גיר מסובכת וגם בפרימרה הכל חשמלי שגם זה עוד סיבה לתקלות.

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...