Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך קודן שמוזן לו מתח, מינוס, ומתח סוויץ' זהו....בתוך הקודן שתול מוח, (ויש חוט קטן של אנטנה שאתה מצמיד לכל הצמה)

לאותו קודן קיימים 3 ממסרים (קוביות שחורות בגודל של 2 סנטימטר על 2 סנטימטר על 2 סנטימטר) שמתוכן יוצאים : אנטנה (חוט באורך כ3 סנטימטר) פלוס קבוע, מינוס קבוע, ושני חוטים שהם ניתוק (מיותר לציין שכל החוטים שחורים בעובי זהה) עכשיו לקוביה הזאת אתה נותן מתח ומינוס...ונגיד את החוט של המשאבת דלק אתה חותך ומחבר לשני החוטים השחורים הנוספים, מה שקורה : שאתה מכבה את האוטו המתח סוויץ' מפסיק והקודן מיידית נדרך, (אגב זה עוד יתרון....הוא נדרך ישר יענו אם יצאת מהאוטו ובא בן אדם נתן לך דחיפה ולקח את המפתחות הוא לא יצליח להתניע) ברגע הדריכה שלו הוא "מנתק" את שלושת הממסרים ופורץ את הגשר, זאת אומרת משאבת דלק לא מקבלת מתח, סטרטר לא מקבל פיקוד, והצתה כנ"ל, שאתה מקליד את הקוד הנכון המוח שולח פקודה (שנשארת משודרת כל עוד הקודן מנוטרל, זאת אומרת הריליים לא צריכים פקודה להפתח ופקודה להסגר...כל עוד אין פקודה - הם סגורים!) שאומרת לריליים "תחברו" והם מחברים את הגשר...וכך כל החלקים מקבלים מתח תקין ואפשר להתניע, היתרון של הקודן מסוג זה : שאין דרך להחכות אחריו....כי הוא אלחוטי, זאת אומרת כל מה שאתה צריך : זה למצוא סכימה חשמלית של הרכב שלך לראות איפה בדיוק עובר החוט של משאבת הדלק\סטרטר\הצתה

ובמקום הכי פחות נגיש והכי פחות הגיוני (נגיד באוטו מסויים שראיתי : פירקו את כל הקונסולה של ההנד ברקס...מתחתיו (באוטו ההוא) עובר חוט החשמל של משאבת הדלק...) שם בדיוק אתה מתקין את הממסר הזה (שתאחלס גם אם הגנב יגיע אליו אם ההתקנה תראה מקצועית טובה, עם הלחמות אני לא בטוח שגם אם הוא יראה את זה הוא יבין מה זה....) וזהו....,יש לך ניתוק שאין דרך להגיע אליו כי אין שום חוט לעקוב אחריו.....כמובן שאפשר להתחכם הרבה יותר, ונגיד למצוא מדבקה של ממסר מקורי של היצרן (עם סמל ברור של היצרן) ולהדביק על הממסר שיראה מקורי שככה גם אם יגיעו אליו לא ידעו שהוא הניתוק....ואפשר גם למקם את הממסר רחוק מהמקום תאחלה אתה מבצע בו את הניתוק ולעטוף את כל הצמה של הממסר ביחד עם הצמה המקורית בבידוד מתכווץ ולא איזולירבאנד שיראה מקורי ולא חשוד

פורסם

אבל אם זה אלחוטי, אפשר להשתמש בציוד אלקטרוני ש"מחקה" את הפקודה לחיבור הגשר. לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי פאסאט2001 , התקנתי קודנית VSI לפני שלוש שנים בעלות של 650 ש"ח ,

כיום בעת חידוש הפוליסה עלי להתקין "אימובילייזר מפוצל הכולל יחידת ניתוק עלוקה אלחוטית RF + ניתוק אחד נוסף לפחות ונשלט ע"י לוח מקשים"

המחיר ל"שידרוג" 600 ש"ח ,

מאחר והצעת הביטוח זולה מהמתחרים אין לי ברירה אלא להתקין שוב קודנית ולזרוק 600 ש"ח ...:shock:

פורסם

וחיכית משנת 2005 כדי לספר את זה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

vsi זה הדבר הכי שטותי שאי פעם ייצרו כמיגון רכב ,

קודנית אלחוטית קשה לעקוף? תהיה רציני שנייה ותחשוב שוב

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מנסים להתחכם.

הרי ברור שקודנית אפשר לפרוץ וברור שאם עוקבים אחרי הרכב שלך ובאמת רוצים אותו, אז אתה יכול להגיד " ביי ביי".

אבל,

מה רע לשים קודנית עם עלוקה בעלות חד פעמית של כמה מאות בודדים של שקלים ? רק בשביל הביטחון.

ברכב הקודם שלי היה אימובילייזר מקורי במפתח, קודנית עם עלוקה ואזעקת ביפר - ז"א, רמת המיגון הכי גבוהה שיש (רמה ד', נכון?) וגם ברכב הבא, אני אשתדל שזה יהיה כך (אלא אם כן הוא יהיה ליסינג:)).

דרך אגב, נאמר לי שזה יחסוך לי כסף בביטוח וזה אכן חסך לי, בסביבות ה100 ומשהו שקלים (כ"כ עלוב:)), אבל לא עשיתי את זה בשביל הכסף.

פורסם

גם אני נתקלתי בתופעה הזו, הלכתי עם חברת הביטוח הכי משתלמת, והם דורשים דרגת מיגון C5, שזה קודנית עטלף, משהו כזה, שזה מפוצל או משהו, מחיר התקנה 650 ש"ח, אני לא מוכן להחליף את הקודנית הקיימת, וביקשתי מסוכן הביטוח שידבר עם חברת הביטוח ויברר אם אפשר להוריד את דרגת המיגון המבוקשת, אין סיבה לשלם עוד 600-650 ש"ח על התקנה של קודנית, למרות שקיימת.

• תוכן חדש...