Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכבי B4 מותקן בחלק העליון של הקונסולה GPS איתורן התקנה מקומית, עם מצלמת רוורס.

הבעיה שאין לי שום שימוש בGPS הנ"ל עקב מפות ישנות, וחוסר דיווחים בזמן אמת.

כרגע כל המסך הזה מועיל לי אך ורק כשאני נוסע רוורס.

ככה נראית הקונסולה:

iaup0.jpg

חשבתי איך אני משמיש את המערכת בלי לשפוך אלפי שקלים על דאבל דין ועוד כל מיני יצורים מיותרים.

אני שומע מוזיקה מהחיבור AUX ככה שבDVD אין צרוך, גם בCD לא, וגם ככה יש CD בקונסולה מתחת אז בשביל מה לדחוף דאבל דין עם דברים מיותרים?

הרעיון שלי הוא לחבר מסך נטו, אחד עם חיבור RCA למצלמת רוורס, וHDMI שאליו אחבר את האייפון 5 במירורינג וכך אוכל לצפות בWAZE וכו'. אם ארצא שהיחידה תהיה עצמאית, תמיד אוכל לרכוש דונגל אנדרואיד לHDMI.

מצאתי באיביי את האופציה הזולה הנ"ל - 250ש"ח:

http://www.ebay.com/itm/HDMI-VGA-2AV-Remote-Lcd-controller-Board-7inch-1280-800-N070ICG-LD1-IPS-LCD-/181145243253?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2d190e75

760209436_o.jpg

נראית כמו האופציה המושלמת בשבילי, גם HDMI, גם RCA שקופץ אוטומטי למצלמת רוורס. בדיוק הצרכים.

הבעיה היא שאין לי מושג בתחום. מצויין שם שלא מסופק כבל חשמל, וכתוב שצריך לחבר את המצלמת רוורס גם לACC.

מישהו יכול להסביר לי קצת על עניין החשמל והACC, באיזה כבלים אני צריך להצטייד לפני ההתקנה?

כמובן שההתקנה תתבצע אצל מישהו שמבין.

תודה מראש!

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש אפשרות לבדוק מה הדגם המדויק שמותקן שם?

כי לטעמי הרבה יותר פשוט לגלות שיש למערכת שם עוד אפשרויות חיבור כדי לשקף את הוויז, מאשר להתחיל לעשות ניתוח לב פתוח.

חוץ מזה, יש פה בפורום שרשור על IGO. אולי ניתן להתקין תוכנה אחרת שתספק אותך על המכשיר.

פורסם

בקישור שצירפצי מופיעים כל הפרטים:

http://www.ebay.com/itm/HDMI-VGA-2AV-Remote-Lcd-controller-Board-7inch-1280-800-N070ICG-LD1-IPS-LCD-/181145243253?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2d190e75&afsrc=1

השיקוף יתבצע על ידי כבל מיוחד מהאייפון שמתחבר לHDMI.

BMW E92 8)

פורסם

למצלמת רוורס אני חושב שהכי פשוט לקחת חשמל מהאור רוורס.

הארקה מגוף הרכב. וRCA בודד מהמצלמה למסך ( יש גם מצלמות אלחוטיות ).

בקשר לדונגל של האנדרואיד, רוב הסיכויים שלא תמצא דונגל שיש בו מקלט GPS, ככה שפתרון לWAZE לא יהיה לך איתו.

ההיתי ממליץ לך לשקול אולי להטמיע במקום נקסוס 7 בפנים (פתרון ממש טוב למולטימדיה וGPS פחות טוב למצלמת רוורס אבל עדיין מעשי)

פורסם

התכוונתי לדגם של המסך שמותקן כרגע ברכב, לא האלטרנטיבה.

לדעתי המצלמת רוורס כבר מחווטת לחשמל, וכל מה שצריך לעשות זה לחבר את הRCA שמוציא את סיגנל הוידאו.

פורסם

היי חברים

המצלמה אכן כבר מחוברת לאור רוורס, השאלה אם מספיק חיבור RCA למסך והכל מתקתק, או שיש עוד משהו שצריך להוסיף בדרך? המסך אמור לקפוץ למצלמה אוטומטית.

השאלה השניה היא איך אני מספק לכל היחידה הזאת חשמל? ובאיזה כבל אצטרך להצטייד.

תום - מדובר במערכת של איתורן שכבר לא נמכרת מ2009-10, 99.9 אחוז שאין שם חיבור HDMI, מקסימום RCA שבטח תפוס כרגע עם המצלמה.

תודה לעונים!

יקי

BMW E92 8)

פורסם

לפני שאתה מזמין מסך 7 אינצ', תבדוק שיש לך מקום למקם אותו בקונסולה, כי הGPS שלך לא נראה בגודל דומה לגודל של המסך.

פורסם

כן, שמתי לב לכך. אני מחפש פלסטיק מתאם, אם לא אמצא אעשה חיתוך קטן בקיים.

BMW E92 8)

פורסם

שמע, עוד רעיון פחות חודרני:

לחבר קופסה ממירה מ-HDMI ל-RCA למסך הקיים דרך מפצל (שיקבל את מצלמת הרוורס ואת היציאה מהקופסה ומשם למסך).

השאלה היא מה יקרה למיתוג בין הדברים במקרה כזה (מתוך הנחה שיעבוד בכלל :wink: ).

פורסם

שקלתי זאת פעם, אבל יותר מידי בלגן וכמו שאמרת לך תדע אם בכלל יעבוד (:

שים לב שהעלות של המסך עם הHDMI נמוכה מאוד - 250 ש"ח, וזה גם מסך יותר גדול משיש כרגע :smile:

BMW E92 8)

פורסם

אם המחיר כזה פעוט עבורך- תקנה את היחידה ומקסימום ותמכור אותה בארץ אם היא לא תעבוד לך.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...