Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדילמה רצינית, בהתחלה חשבתי על רכב משפחתי רגיל מסגנון מיצובישי לנסר, מזדה 3, פורד פוקוס, סובארו אימפרזה.

עכשיו אני לא בטוח שניתן להכניס ברכבים שציינתי 3 כסאות בטיחות מאחור ולכן עכשיו אני חושב על הרכבים הבאים: רנו סניק II, סיטרואן C4 פיקאסו. אני ממש לא רוצה להתעסק עם צרפתיות (טראומה מהעבר עם סיטרואן) אבל בתקציב שלי אין הרבה ברירה.

התקציב שלי הוא עד 45K ש"ח, אשמח מאוד להמלצות והאם החשש שלי לגבי הכנסת 3 כסאות בטיחות ברכבים שציינתי הוא ממשי.

פורסם

אכן בתקציב ובדרישות שלך הסניק והפיקאסו הכי מתאימות.

אולי בפוקוס הדור הראשון סטיישן תצליחי להכניס 3 מושבי בטיחות אבל בשאר אני דיי בטוח שממש לא תצליחי.

פורסם

מה התקציב?

מדיון אחר:

המאזדה 5 לדעתי מתוכננת גרוע מאוד ונותנת תמורה עלובה - במושב האמצעי יש רק 2 וחצי מושבים ושני האחוריים ממש צפופים ולא נותר כלל מקום למטען.

אם שמים 2 כיסאות בטיחות/בוסטרים בשורה האמצעית יש מקום לילד אנורקסי באמצע במקרה הטוב וגם זה לא בנוחות.

השורה השלישית ממש לא מתאימה לכיסאות בטיחות רציניים וילדים גדולים יותר יסבלו מצפיפות.

יש אותה לחברים שלנו והם "פתרו" את הבעיה - הילדים פשוט יושבים ללא כיסאות בטיחות.

לא רוצה להאמין שזה פתרון מקובל עלייך.

רק עכשיו ביררתי בחברות הגדולות ואפשר למצוא C4 פיקאסו 2010 במחירים שציינת עם ק"מ סביר בהחלט (יד1 מליסינג).

רכב מרווח מאוד, מפנק, נוח מאוד בנסיעה, ראות כביש מהטובות שיש, מאובזר, בטיחותי ומהחסכוניים ביותר בדלק בקטגוריה (1:12).

3 מושבים מלאים בשורה האמצעית ושני מושבים אחוריים שימושיים בהחלט גם לילדים גדולים או מבוגרים קומפקטיים (נגישים מהדלת האחורית בנוסף מה שמונע את הצורך בקיפול מושב קדמי - בלתי אפשרי כשמותקן עליו כיסא בטיחות).

אפילו מערכת האודיו המובנית טובה להפתיע...

הגיר הרובוטי מעט מעצבן, במיוחד במהירויות נמוכות, אבל מתרגלים לזה מהר מאוד.

כל הדיבורים על "אמינות" לא מבוססים על עובדות במקרה הטוב אלא על מיתוסים אורבניים - נסעתי מעל 5 שנים עם אפס תקלות כולל באחת שחוטה מהשכרה וכך גם חברי. גם ברנו סניק (מצויינת) לא היו לי כמעט תקלות במשך 4 שנים - פעם אחת מנגנון הרמת חלונות ופעם אחת מצבר וזה הרמת אחזקה נמוכה מאוד של הליסינג עם נסועה גבוהה של 30K בשנה. גם עניין של מזל.

חלופות אפשריות הן הרנו סניק או הגרנד סניק שפחות נוחות לדעתי (מושב אחורי לא נגיש) ויחסית זוללות דלק, טויוטה וורסו שצפופה יותר ופג'ו 5008 שלרוב יקרה יותר אבל די זהה ל-C4 פיקאסו עם גיר רגיל ועיצוב "מנהלים" יותר.

נדיר ויקר יותר יש את האופל זאפירה הנדירה והפורד S-MAX עם המזגן החלוש אבל בעלת התנהגות כביש מדהימה ואבזור עשיר.

יש בדיוק מתחתייך דיון זהה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529777-(%D7%99%D7%93%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F)-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-5-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95

פורסם

זה מה שחשבתי, שבמשפחתיות רגילות לא ניתן להכניס 3 כסאות בטיחות במושב האחורי, אם למישהו בכל זאת יש ניסיון בזה אני אשמח לשמוע.

פורסם

אכן, רנו סניק או סיטרואן פיקאסו יכולות להכיל שלושה מושבים.

ככלל, אתה צריך רכב עם מרווח מרפקים במושב האחורי של למעלה מ-140 ס"מ.

שים לב - ישנם מושבים צרים יחסית, יהיה לך קל יותר להתמודד איתם.

טיפ: תזמין באינטרנט מאריכים לחגורות בטיחות (חפש באיביי Seat Belt Exender, לדוגמא: http://stores.ebay.com/Seat-Belt-Extender-Pros)

זה יקל עליך מאוד בחגירת הילדים. שים לב - המאריכים צריכים להיות מוזמנים לדגם הרכב שלך שכן רכבים שונים מתשמשים באבזמים שונים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
זה מה שחשבתי, שבמשפחתיות רגילות לא ניתן להכניס 3 כסאות בטיחות במושב האחורי, אם למישהו בכל זאת יש ניסיון בזה אני אשמח לשמוע.

I30CW הדור קודם תתאים לך בול

מנסיון אישי נכנסו 3 כסאות ללא בעיה

פורסם
אכן, רנו סניק או סיטרואן פיקאסו יכולות להכיל שלושה מושבים.

ככלל, אתה צריך רכב עם מרווח מרפקים במושב האחורי של למעלה מ-140 ס"מ.

שים לב - ישנם מושבים צרים יחסית, יהיה לך קל יותר להתמודד איתם.

טיפ: תזמין באינטרנט מאריכים לחגורות בטיחות (חפש באיביי Seat Belt Exender, לדוגמא: http://stores.ebay.com/Seat-Belt-Extender-Pros)

זה יקל עליך מאוד בחגירת הילדים. שים לב - המאריכים צריכים להיות מוזמנים לדגם הרכב שלך שכן רכבים שונים מתשמשים באבזמים שונים.

אם בחרת באפשרות זו : שים לב: אבזם מושב אמצעי שונה מאבזם אחר ברכב.

• תוכן חדש...