Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כשבועיים קמתי בבוקר כמו בכל בוקר לנסוע לעבודה,ולהפתעתי אני מצאתי את הרכב שלי עם מראה שבורה אף אחד לא השאיר פרטים(האמת שגם לא הופתעתי). ישר באותו היום נסעתי למושך חברה, בחברה ביקשו ממני 1350 ש"ח על מראה+הרכבה וצביעה. לפני שביצעתי את ההזמנה אמרתי לעצמי אני יבדוק קודם באיביי ולהפתעתי גיליתי שם שהמראה שאני מחפש עולה עשירית מההצעת מחיר שקיבלתי בחברה.

ישר ביצעתי הזמנה המחיר באיביי כולל משלוח הוא 245 ש"ח. אבל היום להפתעתי קיבלתי מייל מ paypal שהם זיכו אותי על התשלום כיוון שהמשלוח לא יכול להתבצע לארץ,כיוון שיש איסור על חלקים בסגנון הזה.

עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לנסות להזמין את החלק מ seller אחר או שאין טעם?

האם קיים אתר ובו יש רשימה של חלקים שאפשר ליבא ואסור ליבא?

ממש לא בא לי לשלם 1350 ש"ח כי זאת גנבה לאור יום.

אני ישמח אם מישהו יכול להליץ על אופציות אחרות

תודה מראש

אלון

פורסם

היי אלון , נסה להשיג מפירוקיות בעיקר באיזור המרכז ת"א ..

יש שם כמה מאליבו 06 טוטאלוסט

תקנה בזול ורק תצבע אותה אצל פחח

פורסם
היי אלון , נסה להשיג מפירוקיות בעיקר באיזור המרכז ת"א ..

יש שם כמה מאליבו 06 טוטאלוסט

תקנה בזול ורק תצבע אותה אצל פחח

יש מצב שאתה יכול לכוון אותי, אני מעכו ולא כל כך מכיר את איזור המרכז.

באזור שלי הייתי במכמה פירוקיות הכי זול שמצאתי זה 800 ש"ח.

פורסם

פירוקיות לא תמיד זולות.

תשאל\תחכה בטוח יש בפורום מישהו שהשיג מראה מאיביי (בטוח שיש איזה קומבינה).

האם שלחת במשלוח אקספרס? (אני יודע שהסיכויים שיעצרו אותך על משלוח הכי זול הם קטנים).

שים לב באיביי, לפעמים מוכרים מראות בזול, אבל הם ידניות ולא חשמליות, אין בזה רע אבל תמיד עדיף להצמד למקור. (שיקול כלכלי).

אם הפלסטיק שלם והתושבת טובה סע לזגג, תוכל לצאת ממנו במאות בודדות עם מראה (זכוכית) תחליפית דומה למקור (שים לב שזה לא מראה שאפשר להתגלח איתה).

פורסם
פירוקיות לא תמיד זולות.

תשאל\תחכה בטוח יש בפורום מישהו שהשיג מראה מאיביי (בטוח שיש איזה קומבינה).

האם שלחת במשלוח אקספרס? (אני יודע שהסיכויים שיעצרו אותך על משלוח הכי זול הם קטנים).

שים לב באיביי, לפעמים מוכרים מראות בזול, אבל הם ידניות ולא חשמליות, אין בזה רע אבל תמיד עדיף להצמד למקור. (שיקול כלכלי).

אם הפלסטיק שלם והתושבת טובה סע לזגג, תוכל לצאת ממנו במאות בודדות עם מראה (זכוכית) תחליפית דומה למקור (שים לב שזה לא מראה שאפשר להתגלח איתה).

המראה שאני הזמנתי הייתה לפי מספר קטלוגי שנתנו לי בחברה,אני חייב את כל המראה קומפלט כי פירקו לי אותה לגמרי.

מה זאת אומרת משלוח אסקספרס? לא הייתה לי אופציה לבחור את סוג המשלוח.

פורסם

אתה תראה בפרק של המשלוחים.

צריך את ההכי זול ופשוט וחינמי, רויאל מייל בדרך כלל.

תשאל את המוכר ותסביר לו שעושים בעיות בארץ על משלוחי אקספרס.

תן קישור מאיביי נבדוק, אולי אני טועה.

פורסם
אתה תראה בפרק של המשלוחים.

צריך את ההכי זול ופשוט וחינמי, רויאל מייל בדרך כלל.

תשאל את המוכר ותסביר לו שעושים בעיות בארץ על משלוחי אקספרס.

תן קישור מאיביי נבדוק, אולי אני טועה.

זה הקישור לדף איביי: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&mvsub=1&_mcatda=true&_nkw=driver%20side%20mirror%202006%20Chevrolet%20Malibu%20LT%203.5L&selfil=1%2C2%2C3%2C4%2C5&selvel=2006~Chevrolet~Malibu~LT%2520Sedan%25204-Door~3.5L%2520213Cu.%2520In.%2520V6%2520GAS%2520OHV%2520Naturally%2520Aspirated

הבעיה שכל מה שיש פה הוא במשלוח בתשלום.

אולי יש עוד אופציות שאני יוכל להכניס את זה לארץ?

• תוכן חדש...