Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני זמן מה הזמנתי את הפיקנטו ספורט החדשה.

:)

נאמר לי שהדגם החדש* מגיע עם כפתורי שליטה מההגה + דיבורית שיניים כחולות ;). (לא קשור לנושא סתם בשביל לעדכן אותכם)

כמו כן ראיתי בעיתון ואחרי ששאלתי ניתן להוסיף ערכת מולטימידה אשר תומכת ב WAZE .

שאלה .?

התכנון המקורי היה לרכוש את הרכב ללא מולטימידה , ולקנות באופן עצמי מערכת אשר מריצה אנדריוד .

השאלה היא אם מישהו כבר קיבל את הרכב עם המולטימדיה שהם מציעים ואם אכן ניתן להתקין שם וויז? היא שווה משהו? .

בקיה רוצים 2000 שח על המולטימידה האם שווה לקחת את שלהם או לרכוש לבד מערכת שמריצה אנדריוד. ואם היא תתמוך בכפתורי שליטה מההגה .

תודה אנשים יקרים .!

פורסם

התשובה היא לא ,המערכות מולטימדיה הנ"ל הם לא ברמה של מכשיר אפטרמרקט איכותי

אתה יכול באותו מחיר בערך ללכת על Pioneer AVHX2650BT החדש עם מסגרת רדיו 2DIN ובתוספת מחיר תצרך

גם מתאם שליטה מההגה עבור מכשיר פיוניר או אוניברסלי ,סה"כ הוצאה של אני מעריך 2500 ש"ח ותקבל תוצאה טובה בהרבה.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה ..

ראיתי שיש מכשירים שמריצים אנדריוד אני יודע שזה לא מוצרים רשמיים השאלה אם גם הם איכותים?

הייתי רוצה לקבל אינטרנט אפליקציות(WAZE וYOUTUBEרדיו אינטרנטי וכו ) מהמכשיר ,האם החברות הגדולות ( פיונר וכו) יודעים לתת פיתרון דומה?

עריכה אחרונה על ידי mr.am
פורסם

ברוב הקרים מכשירי האנדרואיד הם לא ממותג כל שהוא (סיניים), עם איכות ואמינות לוטים בערפל.

לשאלך, כן פיוניר יצאה ממש לא מזמן עם ליין חדש של דאבל דינים שמציגים את הסמארטפון הטיפוסי ע"ג המסך.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers

עם זאת הליין היוצא נמכר במחירים זולים יותר, ומכיל כמעט את אותם האפשרויות.

ניתן לחבר את הדאבל דינים לשליטה מההגה, לרוב בעזרת מתאם.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...