Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות את היונדאי i20 שנת 2009.

האם יש דברים שאני צריך לדעת על הרכב לפני שאני קונה אותו? האם יש רכבים אחרים באותו הקטגוריה שעדיפים על פנייה?

חשוב לי לא לעבור את 50K, אם כי ניתן לחרוג טיפה.

תודה!

פורסם

אם החלטת, אז מה השאלה בעצם?

אין שום דבר רע ברכב הזה באופן כללי. אם אתה רוצה לפתוח את הבחירה שלך מחדש, כדאי שתציין מה הצרכים ומה הפרמטרים החשובים לך ברכב.

אם אתה סתם מחפש אישור, אז כן, אחלה אוטו, תיהנה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ה-i20 היא בסך הכל חבילה די מאוזנת ודי טובה. כדי שנוכל להמליץ לך על משהו אחר חשוב שנדע מה הציפיות שלך מהרכב. אולי יש רכב אחר שהוא קצת פחות מאוזן מה-i20, אבל לא מאוזן לכיוון שאתה מחפש. נניח - יותר מהיר מה-i20, או יותר חסכוני מה-i20, או אולי עם תא מטען גדול יותר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק, אמין, זריז וקטן(גודל של I20).

אני יודע שI20 לא עונה על הדרישה של חסכוני בדלק, אבל אני נאלץ להתפשר על זה.

פורסם

במחיר של היונדאי הייתי בודק גם את הפיאסטה,הם די דומות מבחינת מנוע וצריכת דלק גם צריכה להיות דומה,אבל לפיאסטה מושבים שלדעתי נוחים יותר.

יש לך גם אתה סוויפט שתיהיה זריזה,עם צריכה דומה בערך.

וגם פונטו איבו,היא תהיה יותר חסכונית עקב גיר רובוטי,אבל לא זריזה כמו הסוויפט למשל,מדובר על מנוע 1.4/77 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בגדול אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק, אמין, זריז וקטן(גודל של I20).

אני יודע שI20 לא עונה על הדרישה של חסכוני בדלק, אבל אני נאלץ להתפשר על זה.

אז בדוק גם את ניסאן אקו-מיקרה. אמינה, זריזה, וקטנה וחסכונית מאוד בדלק. חסכונית יותר מה-i20.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אהלן,

אני מתלבט בין סיאט איביזה ליונדאי I20. איזה רכב מומלץ יותר?

חשבתי על האיביזה SC 3 דלתות.

שני הרכבים בשנות 2009-2010 אוטומט.

• תוכן חדש...