Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בדיוק סגרתי 3 שנים מאוד מוצלחות עם הפונטו ספייס 2003 שלי, אני מטפל בה בהשקעה גדולה עם ציפיה שתמשיך לשרת אותי באמינות מופתית לפחות ב 3-4 השנים הקרובות במהלך התואר.

יוצא שכל שנה אני מטפל ברכב במקום אחר, כי כל פעם כ 3 חודשים אחרי הטיפול אני מגלה שבמוסך הקודם עבדו עלי או דפקו אותי בצורה מסוימת (סתם לדוגמה, בטיפול האחרון שילמתי על החלפת סנדלים בבלמים האחוריים- גיליתי מאוחר יותר שרק שייפו את התופים והחליפו כבל בלם...)

הקטע העצוב הוא שאני לא מטפל במוסכי מדרכה אלא במקומות מסודרים, ומשלם סכומים מכובדים למדי.

אשמח אם למישהו יש המלצה למוסך אמין ומקצועי באיזור חיפה/עמק יזרעאל. תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, המלצתי עליהם, עשיתי אצלהם יישור קו ודווקא הכל היה בסדר, אפילו הסכימו לקבל חלפים שאני הבאתי מכיוון שהם לא מורשי פיאט.

בכל אופן, לא חזרתי אליהם שוב, בחשבונית חייבו אותי על 8 אזיקונים ששמו לי בטאסות אחרי שהחזירו את הגלגלים למקום, חייבו אותי על מים שהוסיפו לי בוישרים, על כל שטות הכי קטנה דחפו כמה שקלים, לא היה להם את הידע איך לפרק את הפלאג הרביעי כי זה מסובך להם פיאט (הייתי צריך לעבוד על האוטו באותו ערב), והיו עוד כמה פאשלות קטנות, אבל סה"כ העבודה שלהם בסדר אבל ממש יקרה.

מאז עברתי לטפל במוסך gta במפרץ חיפה מול שז"ר, מוסך מורשה של איטלקיות, מומלץ בכל פורום של אלפות ופיאטים ולנצ'יות, פונטו ספייס זה עבודת ילדים בשבילו, מחירים מהזולים שנתקלתי בהם למוסך באופן כללי, וגם שהייתי בטוח ב100 אחוז שהאלטרנטור שלי שבק ואישפזתי את הרכב אצלו, הוא התקשר אחרי 10 דקות ואמר לי שסה"כ היה כבל רופף במצבר והאלטנרטור בסדר, מוסך אחר היה מחייב אותי על אלטרנטור ודופק אותי, GTA יצא מלך.

אני ממליץ.

• תוכן חדש...