Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

ברשותי טויוטה 1998 ולאחרונה התגלה סדק בדוד העליון. ניגשתי אתמול לרדיאטור רחובות ולאחר התיעצות הוצע לי להחליף את כל הרדיאטור ולא רק דוד עליון ממפאת גילו (לדבריו החלפת דוד עליון בלבד אינה כדאית ברדיאטור בן 15 למרות שטופל כמו שצריך וקיבל רק נוזלים איכותיים). הרדיאטור הוחלף ברדיאטור בשן +טרמוסטט+נוזל קרור ועבודה ב 740 ש"ח.

 

לאחר כיון בפורומים הבנתי שבעבר טויוטה המליצו על נוזל מסוג OAT ובשנים האחרונות ההמלצה השתנתה ל HOAT

 

אצלי ברכב שמו נוזל ששמו Zerex® Extended Life Antifreeze שאמנם תואם OAT אך באתר רשום שמיועד ל כלים כבדים: משאיות ואטובוסים.

 

רצ"ב הקישור לאתר הישראלי http://valvoline.co.il/ZerexExtendedLifeAntifreeze

 

מנגד יש את הנוזל שנקרא Zerex® Asian Vehicle Anitfreeze/Coolant שעל פי האתר תואם HOAT ומתאים לרכב אסייתי כגון טויוטה.

 

רצ"ב קישור http://valvoline.co.il/ZerexAsianVehicleAnitfreezeCoolant

 

 

רציתי לשאול אם עלי לגשת שיחליף את הנוזל ל HOAT שלפי מה שקראתי ממולץ היום או להשאר עם הנוזל הקיים שעומד בתקן OAT הקודם כפי שהיה רשום בפורום.

 

תודה רבה

×
×
  • תוכן חדש...