Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חוזר לתחום אחרי הפסקה של 3 שנים ואני בונה הכל מההתחלה האמת שהפעם לא בא לי להשתולל יותר מדי גם בכסף וגם באלמנטים הדבר היחידי שיש לי כרגע זה hu alpine ida x001 בשלב הראשון אני מחפש מגבר וקומפוננט בהמשך נוסיף סאב לא חזק מדי כך שהמגבר אמור להספיק לשנייהם המערכת תורכב על יונדאי טוסון התקציב למגבר והקומפוננט 3000k חשוב לי מאד הדיוק והאיכות ונראה לי שעדיף לקנות משומש כך יהיה אפשר לתפס קצת ברמה אני כבר חודש שובר את הראש מה לקנות והתבלבלתי לגמרי לכן החלטתי לפנות אליכם אשמח מאד לשמוע מה יש לכם להציע תודה מראש לכולם

פורסם

לגביי קומפוננט אני לא מבין הכי גדול אז אני לא אמליץ לך סתם , אבל לגביי מגבר אני יכול להמליץ לך על CELESTRA FA2150X

מגבר מעולה 2 ערוצים נותן בפועל קרוב ל200 RMS לערוץ לפי מה שהבנתי באמת מגביר מדהים (אישית יש לי אותו) ואני ממליץ לך עליו בגלל שאמרת שאתה פתוח ליד 2 , חדש הוא עולה באיזור ה2000 עם אני לא טועה אבל תריץ חיפוש ראיתי מישהו שמוכר אותו פה בפורום יד 2 במחיר נחמד .

בהצלחה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

בטווח המחיר של 1500-2200 שח נכנסים כמה סטים טובים

Focal 165KR

Morel Hybrid 602

Hybrid Audio Clarus

Rainbow SLC 265.25 NG

Infinity Kappa Perfect 6.1

D662 Diamond

DLS UP6I

hertz hsk 165xl

Rockford Fosgate T2652-S

Audison Voce - AV K6

הייתי הולך על אחד מהם חדש ,אישית הייתי בוחר בהייבירד אודיו קלארוס

הוא נמכר ב-1500 שח ונותן תמורה גבוהה מאוד למחיר.

מה שישאיר לך עוד 1500 שח להגברה.

מגברים לך על יד שניה

דווקא רעיון של מגבר 2 ערוצים +מונו זה רעיון טוב

או 4 ערוצים מתאים ,יד שניה זה עניין של מציאות תלוי מה תמצא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...