Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.החלק הפלסטי שעוטף את האמברקס זז לי כל הזמן (כלומר הוא מנותק חלקית מהחלק שעוטף את ידית ההילוכים האוטומטית).

מה אפשר לעשות על מנת לתקן את ההמצב?

ואם למישהו יש פרוקייה מומלצת במרכז שיכולה גם להתקין בצורה איכותית (אני מלוד).

ב.בהחלפת השמנים הסרה שתהיה (עוד 10000) חשבתי לעבור לסינטטי.

1.האם כדאי כי ראיתי פה שהרבה כבר אומרים שחצי סינטטי זה כבר עניין של פעם, המנוע עצמו עבר 215 אלף ולא מראה סימני עייפות כמו איבוד שמן או מים בצורה קיצונית?

2.עד איזה צמיגות ללכת אם זה אפשרי?

הערות כמו:" עזוב אותך זה סוזוקי אין טעם להשקיע " להשאיר לעצמכם, רק הערות מקצועיות יעזרו באמת.

פורסם

תודה על המענה המהיר.

א.כרגע לא אפשרי לצרף ולא יודע איך הכוונה זה המעטפת של אמברקס.

ב.מדוע את שולל את הסינטטי, היצרן ממליץ סינטטי , דעתך חשובה עקב ניסיונך עם הרכב, אני בעצמי שם ולוליין10/40

פורסם

אני באופן עקרוני לא שולל שמן סינטטי אבל אני חושב שהשמן שאני משתמש מספיק טוב ועונה על כל הצרכים .

עובדה שהמנוע מחזיק מעמד ומבצע את עבודתו נאמנה .

יותר חשוב לא לנסוע עם חוסר שמן או עודף שמן או חום מנוע גבוה - אלו הדברים שדופקים את המנוע ומקרבים את קיצו .

אגב , איפה קראת שהיצרן ממליץ על סינטטי ?

פורסם

הפלסטיק שעוטף את מעצור היד בבלנו מוחזק עם 4 ברגים, תוודא קודם כל שכל הברגים קיימים. אולי זה יפתור את הבעייה, הוא לא אמור לזוז כלל.

לגבי שמן, כל בעלי המקצוע ששאלי המליצו על החצי סינטטי 10/40 , לגבי הסינטטי נאמר לי שהוא לא ייתן ייתרון משמעותי על החצי סינטטי וחבל על הכסף.

ודרך אגב, אני מאד אוהב את הבלנו שלי ולא חוסך בחלפים או בטיפולים עבורה. זה הרכב ששימש אותי הכי טוב מכל הרכבים שהיו לי.

פורסם
הפלסטיק שעוטף את מעצור היד בבלנו מוחזק עם 4 ברגים, תוודא קודם כל שכל הברגים קיימים. אולי זה יפתור את הבעייה, הוא לא אמור לזוז כלל.

לגבי שמן, כל בעלי המקצוע ששאלי המליצו על החצי סינטטי 10/40 , לגבי הסינטטי נאמר לי שהוא לא ייתן ייתרון משמעותי על החצי סינטטי וחבל על הכסף.

ודרך אגב, אני מאד אוהב את הבלנו שלי ולא חוסך בחלפים או בטיפולים עבורה. זה הרכב ששימש אותי הכי טוב מכל הרכבים שהיו לי.

אכן מדובר על החלק הזה, לחלק הזה יש חיבור עם הפלסטיק שעוטף את ידית הילוכים שגם שם החיבור בין שניהם.

היכן הברגים נמצאים?

אני כרגע עם מקסלייף 10/40. זה עדיף על lm זהוב או אפור?

רשמת שבכל זאת יש יתרון כל שהוא במעבר לסינטטי.

נ.ב סתם ככה בלי קשר התחדשתי בסט של צמיגים אחוריים של goodyear בסכום של 525 שח.

פורסם

כל הפלסטיקה מסביב להמברקס מחזיקה על כמה ברגי פיליפס לא בעיה לעשות את זה לבד

העלות לא אמורה לעלות יותר מ 50 שח בהגזמה

• ספונסר פורום
פורסם

באתר של המאגר יש המון חלקי חילוף לבלאנו. עשיתי בשבילך חיפוש, תעבור על התוצאות שהתקבלו ותראה אם יש שם את החלק שאתה מחפש:

http://www.maagar.co.il/חלפים?parts_name=&parts_type=&part_name=&manu=%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99&model=%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%95&rdate=1995-2002&state%5B%5D=1&state%5B%5D=4

פורסם
באתר של המאגר יש המון חלקי חילוף לבלאנו. עשיתי בשבילך חיפוש, תעבור על התוצאות שהתקבלו ותראה אם יש שם את החלק שאתה מחפש:

http://www.maagar.co.il/חלפים?parts_name=&parts_type=&part_name=&manu=%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99&model=%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%95&rdate=1995-2002&state%5B%5D=1&state%5B%5D=4

תודה על עזרה עזרא , וגם לכל השאר ברגע שיתפנה הזמן אני יגש בחלק,לפחות עכשיו אני יודע שיעור כללי על עלותו.

• תוכן חדש...