Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

הנה הסקירה על רכבי יונדאי מתערוכת פרנקפורט:

youtube.com/watch?v=OADE_VSnQeA

ניתן להעביר ל: 3:10 ליונדאי אחרי מתיחת פנים.

 

הדגם שמשווק כבר היום בקוריאה נראה כך:

hyundai.com/kr/showroom.do?carCd1=RV002

 

האם יבואן של יונדאי מזמין את הרכבים כמו בשוק הארופאי או שהם באים מקוריאה? (הסנטה פה באה מקוריאה לישראל?)

האם לדעתכם ניתן יהיה להזמין את הגריל, פנסי ערפל ובמפר קדמי ולהתקינם בדגם הארופאי מבלי לפגוע באחריות? מאיפה מזמינים בכלל חלקים מהסוג הזה? והאם זה יקר באופן לא הגיוני?

 

תודה!

פורסם

בדרך כלל מקבלים בישראל רכבים בתקינה אירופאית - דיי מקבילים למה שמשווק באירופה.

מבחינת אבזור כלמוביל בונה מפרטים יעודיים לישראל ולכן צריך לחכות להודעה לעיתונות על הדגם החדש עם התמחור ורשימת האבזור ורמות הגימור.

×
×
  • תוכן חדש...