Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. מתלבט בין שתי אלו כרכב מהעבודה, כך שדלק, אחזקה ושמירת ערך לא ממש מטרידים אותי. (הכוונה לגרסאות הבסיס)

לכאורה, המאזדה נשמעת הרבה יותר אטרקטיבית מרוב הבחינות, כולל האיבזור והמוניטין הידוע - אך בכל זאת, כחובב זינוקי רמזור פה ושם, אני מוטרד קלות מהעובדה שבפורומים מוזכר לא אחת כי מדובר בסוג של עגלה מתקדמת כתוצאה מהסקיאקטיב החדש של מאזדה (למרות שנתוני היצרן מדברים על 0 - 100 בפחות מ - 9.5 שניות כך שאני מניח שאחרי כמה שניות היא משתפרת), ושמשכיח כל זכר לזריזות המוכרת שהורגלנו אליה ברכבים כמו המאזדה 3 שהתרגלנו לאהוב.

האם אכן אאלץ לעמוד בנתיב הימני ברמזור כדי לא להפריע לטרקטורים שרוצים לפרוץ לפני? האם השימוש בטיפטרוניק עשוי להפוך את המצב ליותר סימפטי והאם אכן הקאיה ספורטאז תברח מהר יותר מאימת הרמזור האדום?

תודה!

פורסם

שמע, מודה שלא נהגתי באף אחת מהמכוניות הנ"ל - אבל אם נתייחס רגע לנתונים היבשים, המאזדה עדיף באבזור, עדיף בתאוצה (שניה מהיר יותר ל-100) והדבר הגיוני בסה"כ לאור העובדה שהוא שוקל כמעט אותו דבר אך עם זמינות מומנט והספק טובים יותר (בסל"ד נמוך יותר).

לא רואה סיבה לא לקחת את ה-CX5.

בכל אופן - מאחר ושתיהן מכוניות שנמכרות כחדשות, מה הבעיה לקפוץ לאולם התצוגה להתרשם מהן ואפילו לקחת לסיבוב? תקדיש זמן קצר לעניין הזה וכך תוודא שהמכונית שהולכת להיות לך בשנים הקרובות תהיה כפי שאתה אוהב

פורסם

יש לי לא מעט ניסיון עם רוב הקרוסאוברים החדשים, בדקתי את רובם והCX5 ללא ספק המוצלח בסגמנט.

בכל אופן, בקשר למנוע, אצטט לך מתוך המבחן שנערך בוואלה שם השתתפו הספורטאז', סובארו XV, וCX5.

''כמו האחרים, גם ה-CX5 מצויד במנוע בנזין בנפח 2.0 ליטרים. זהו מנוע חדש לגמרי שמאזדה פיתחה עבור רכב זה והוא מתהדר ב-154 כ"ס שמושגים ב-6,000 סל"ד וכן 20.39 קג"מ ב-4,000 סל"ד. גם מנוע זה מתהדר בפליטת מזהמים נמוכה במיוחד, אך גם בעוד שלל תכונות אחרות כפי שחשף המבחן המשווה שלנו. ה-CX5 היה לרכב הזריז ביותר במבחן כשהוא מקדים את כל האחרים ובפער מוחשי בכל מבחני ההאצות, הוא היה המנוע השקט והחלק ביותר (בזכות בידוד הרעשים המצוין) וגם לא זללן גדול עם 8.4 ק"מ לליטר - כן, הוא בהחלט מצליח לאחוז את המקל משני קצותיו.''

את שאר המבחן אתה יכול לקרוא בוואלה, חפש בגוגל - מבחן: קיה ספורטאז' מול מאזדה CX5 מול סובארו XV

BW

פורסם

היי.

לי יש את הספורטאז', ואין מרוצה ממני. את המאזדה אני לא מכיר, אבל אני יכול לספר לך מניסיוני שהקיה נוחה מאוד לכל יושבי הרכב, נותנת תחושה של ג'יפ אמיתי. התא מטען שלה גדול והוא טוב לטיולים. אהבתי גם את הקטע שהוא מגיע עם חבילת אבזור רחבה מאוד.

אל תצפה ממנה לטיולי שטח במדבר, אבל בכבישי הארץ היא מפציצה. כמו שאמרו פה כדאי לך לקחת אותה לנסיעת מבחן, תתחרה קצת עם הרמזורים. שיהיה בהצלחה!

פורסם

להורים שלי יש את ה מאזדה באיזור השנה פלוס

אני נוהג ברכב די הרבה.

עגלה היא לא

דבר אחד אני יוכל לומר לך לגבי רמזורים. לוקח למאזדה שנייה להגיב מאז שאתה לוחץ עד הסוף קיק למטה. אבל היא מגיבה יפה מאוד

בזמנו עשיתי סקר שוק )אומנם לא נהגתי ברכבים השונים(

אבל המאזדה הרגישה לנו הבחירה הטובה ביותר!

זכה גם לרכב השנה ב2012 על ידי מגזין אוטו

פורסם

אני לא חושב שתצא מפה עם קיק דאון עצבני.

היום ,שתיבת ההילוכים מנוהלת קודם כל ע"י המחשב ואח"כ ע"י הנהג , ההילוך הראשון הוא זה שסובל הכי הרבה.

זה נכון במאזדה , זה נכון בגולף (DSG7) או ביצרנים אחרים עם גיר רובוטי חסכוני כלשהו.

ברמזור הנהג לוחץ על הגז עד הסוף. המחשב נכנס לפעולה ומתחיל לנחש מה הנהג באמת התכוון לעשות אבל זוכר שחייבים לחסוך בדלק כפי שכתוב לו בתוכנה ואז במקום זינוק בשאגה אדירה יש לך התחלה רגועה , עד שמחשב מבין שאתה באמת רציני בכוונות שלך ,חלפו כבר כמה שניות .

רוצה זינוק חייתי ?! קח גיר ידני.

• תוכן חדש...